Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πεντάστερο ξενοδοχείο πυρπόλησαν Κούρδοι αντάρτες στην Τουρκία

H Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά, ανακοίνωσε πως σήμερα το πρωί με μια ειδική τεχνική πυρπόλησε στο Άντεπ το 32 εκ. $ κόστους πεντάστερο ξενοδοχείο Anatolian, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Σε γραπτή της ανακοίνωση η Ενωμένη Επαναστατική Λαϊκή Κίνηση (HBDH), ανέφερε πως η Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά με ειδική τεχνική πυρπόλησε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Η ανακοίνωση που έγινε από την Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά της HBDH, έχει ως εξής : ¨ Το πεντάστερο ξενοδοχείο Anatolian, κόστους 32 εκ. $ που βρίσκεται στο Άντεπ, σήμερα το πρωί πυρπολήθηκε με ειδική τεχνική από Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά της HBDH. Από την πυρκαγιά που ξέσπασε, αχρηστεύτηκαν οι εγκαταστάσεις ενός από τα εκλεκτά ξενοδοχεία της Τουρκίας. Όπως έχει γραφτεί στον τύπο, το ξενοδοχείο εδώ και 6 χρόνια είναι κλειστό για τους πολίτες.

Έχει εντοπιστεί όμως πως πίσω από τις κλειστές του πύλες, με οργάνωση από την ΜΙΤ εξυπηρετεί την εταιρική σχέση του κόμματος ΑΚΡ με την ISIS. Ηγέτες συμμοριών τζιχαντιστών που έχουν κάνει σφαγές σε Τουρκία, Συρία και Ροζάβα, πολλές φορές φιλοξενήθηκαν σε αυτό το ξενοδοχείο. Εκεί έγιναν από την ΜΙΤ τα σχέδια για τις σφαγές. Η ΜΙΤ σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, ουσιαστικά προσφέρει VIP υπηρεσίες για τις σφαγές που έκαναν σε βάρος των λαών.

Η φασιστική κυβέρνηση των κομμάτων AKP-MHP, είναι ο δράστης πολλών σφαγών στην περιοχή και στην Τουρκία. Αυτοί οι οποίοι στέλνουν σε μια μάνα με σακούλα μεταφοράς τον σορό του γιοy της, αυτοί που δολοφονούν 17χρονο νέο επειδή ¨έμοιαζε με Κούρδο¨ και αυτοί οι οποίοι βασανίζουν ακόμη και στο νεκροκρέβατο την σορό του μάρτυρα-απεργού πείνας Μουσταφά Κοτσάκ, θα πληρώνουν καθημερινά το τίμημα αυτής της τυραννίας.

 

Tags
Back to top button