Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πατριάρχης Αλεξανδρείας: Καρτερούμε την ημέρα της λύσης στο εθνικό πρόβλημα της Κύπρου

Τρισάγιο για όσους χάθηκαν τις ημέρες του Ιουλίου του 1974, κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τέλεσε σήμερα στην έδρα του Παλαίφατου Δευτερόθρονου Πατριαρχείου της Ορθοδοξίας, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος Θεόδωρος, στο παρεκκλήσιο του πατριαρχικού μεγάρου.


 

«Καρτερούμε την ημέρα όπου η Κύπρος θα ζήσει τη μεγάλη ημέρα της επίλυσης του εθνικού μας προβλήματος», δήλωσε ο Πατριάρχης Θεόδωρος, μιλώντας από την ειδική αίθουσα της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, που είναι αφιερωμένη στον μακαριστό προκάτοχό του κυρό Πέτρο Ζ΄και την Μεγαλόνησο.

«Στηρίζουμε τις άοκνες προσπάθειες του κυπριακού λαού, για να βρεθεί η πολυπόθητη λύση, στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ», προσέθεσε.

Και ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος κατέληξε:

«Η ευχή μας είναι κοντά σε όλους τους Κυπρίους, εντός και εκτός της Μεγαλονήσου, που στηρίζουν το ιεραποστολικό μας έργο. Και εμείς, ευγνώμονες, στηρίζουμε τη δική τους προσπάθεια, τη δική μας εθνική προσπάθεια, για να αποδοθεί δικαιοσύνη στο πρόβλημα της Κύπρου».


Tags
Back to top button