Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πατριαρχείο Μόσχας για πυρκαγιά Παναγίας των Παρισίων: Απειλητικό σημάδι όχι μόνο για αυτούς που άφησαν τους μουσουλμάνους να ζουν μαζί τους

‘Η πυρκαγιά της Notre Dame αποτελεί απειλητικό σημάδι για όλην την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας» αναφέρει ο γραμματέας Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλου.
«Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να θεωρηθεί ως πρόβλημα κάποιου άλλου», δήλωσε ο ιερέας Αλέξανδρος Βόλκοφ, γραμματέας του πατριάρχη.


«Μιλώντας για την πνευματική πτυχή αυτής της ιστορίας, είναι ένα φρικτό και απειλητικό σημάδι για ολόκληρο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό μας, όχι μόνο για τους Παρισινούς, που άφησαν τους μουσουλμάνους να έρθουν να μείνουν μαζί τους. Μου φαίνεται ότι ο Θεός δεν ενεργεί τοπικά , αγαπά όλα τα παιδιά του και καλεί όλους να καταλάβουν «, δήλωσε ο πατέρας Αλέξανδρος στο Facebook.

Οι άνθρωποι που λένε ότι η Notre Dame είναι δική τους «τραγωδία» και πως οι ίδιοι έχουν αρκετά δικά τους προβλήματα με καταστροφές σε ιερούς τόπους, δεν καταλαβαίνουν ότι η Notre Dame δεν αποτελεί μέρος του δικού τους μόνο πολιτισμού , αλλά μέρος του κοινού μας ευρωπαϊκού πολιτισμού» σημείωσε…

Και συνέχισε συγκρίνοντας και με τα γεγονότα στην Ουκρανία.

«Η θλίψη και η στενοχώρια για τον καμμένο καθεδρικό ναό στο Παρίσι είναι μια θλίψη και μια στενοχώρια. Οι κατασχεμένοι ναοί στην Ουκρανία είναι άλλο. Είναι καλό και σωστό να έχουμε συμπόνια για τους Γάλλους, αλλά η τραγωδία είναι βαθύτερη» είπε απορρίπτοντας δηλώσεις ιερέα που ισχυρίστηκε πως επειδή είμαστε Ορθόδοξοι δεν μας αφορά.


Tags
Back to top button