Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στήθηκε αυτοσχέδιο νοσοκομείο στο κέντρο της πόλης- Μέσα σε 3 μέρες το έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον 20.000 άτομα

Η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό έστησε ένα μικρό νοσοκομείο στο κέντρο της Πάτρας λόγω της αναμονής των σχεδόν 200.000 επισκεπτών για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και τις παρελάσεις

Πάτρα-Καρναβάλι: Ηχείο έπεσε στο κεφάλι κοπέλας τραυματίζοντας την στη διάρκεια της νυχτερινής παρέλασης

Όπως αναφέρει το Tempo24, το ύπαιθρο ιατρείο με τις σκηνές που παραχωρήθηκαν στην 6η ΥΠΕ, είναι πλήρως εξοπλισμένο με μόνιτορ, ορούς, απινιδωτές και υγειονομικό υλικό και βρίσκεται στο χώρο του «Έσπερου».

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης, αναφέρθηκε αναλυτικά στο σχέδιο που θα εφαρμόσει και φέτος η 6η ΥΠΕ το τριήμερο του Καρναβαλιού, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ανάπτυξη ιατρείων επειγόντων περιστατικών στην «καρδιά» της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Γεωργίου (Έσπερος)
  • Συνδρομή του ΕΕΣ με εθελοντές διασώστες και ιατρούς – Η 6η ΥΠΕ θα συνδράμει με ιατρικό προσωπικό, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό.
  • Συνεργασία με το ΕΚΑΒ για την ανάπτυξη του επιχειρησιακού σχεδίου
  • Το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου), θα τεθεί σε επιχειρησιακή ετοιμότητα το Σαββατοκύριακο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, με όλες τις αναγκαίες ιατρικές ειδικότητες.
  • Τα ΤΕΠ (τμήματα επειγόντων περιστατικών) των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πόλης (Γ.Ν. “Άγιος Ανδρέας” και ΠΓΝΠ), θα τεθούν σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, όπως επίσης και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Καραμανδάνειο».

Παράλληλα φέτος, στο υπαίθριο ιατρείο θα βρίσκονται ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός για τα περιστατικά της κρίσης πανικού λόγω του μεγάλου συνωστισμού.

Ο κ. Καρβέλης τέλος, επισήμανε ότι θα υπάρχει άμεση επαφή και σύνδεσμος επικοινωνίας μεταξύ 6ης ΥΠΕ, Νοσοκομείων, ΕΚΑΒ, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του ΚΥ Βορείου Τομέα Πατρών, για την εύρυθμη λειτουργία του σχεδίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των εθελοντών του ΕΕΣ που θα εργαστούν τις μέρες του Καρναβαλιού είναι 200 άτομα.

Tags
Back to top button