Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στα δίχτυα της αστυνομίας συμμορία που ρήμαζε σούπερ μάρκετ

τα χέρια της Ασφάλειας Πατρών έπεσε εγκληματική οργάνωση Ρομά, τα μέλη της οποίας φέρονται να έχουν διαπράξει 16 κλοπές και μία ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα, ενώ τρεις εξ αυτών έχουν συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παράνομο οικονομικό όφελος που αποκόμισαν αγγίζει τις 20.000 ευρώ.

Μεταξύ των στόχων τους ήταν γνωστές αλυσίδες την Πάτρας, όπως τα σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος και Ρουμελιώτης.

Τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν καταυλισμούς ως κρησφύγετα, από όπου σχεδίαζαν και πραγματοποιούσαν τις επιθέσεις τους, για να επανεμφανιστούν αμέσως μετά με νέα «χτυπήματα».

Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών.

Tags
Back to top button