Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα - Σοκάρει ο αδελφός της 47χρονης ναυτικού: «Μου είπαν ότι κύλησε μια νταλίκα και την παρέσυρε»

Χειροπέδες σε 4 άτομα για τον θάνατο της 47χρονης ναυτικού στο λιμάνι της Πάτρας

Ο αδελφός της αδικοχαμένης ναυτικού που παρασύρθηκε από νταλίκα κατά την εκφόρτωση των οχημάτων στο λιμάνι της Πάτρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα και περιέγραψε τα όσα έμαθε για τον θάνατο της αδελφής του αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά την τραγωδία.

«Πήγαινε να κατέβει από το καράβι. Είχε σχολάσει. Φεύγοντας από αυτό στον καταπέλτη επάνω, μου είπαν από την εταιρεία, ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε».

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, μετά την παράσυρσή της επικράτησε πανδαιμόνιο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν ταχύτατα στο σημείο, αλλά η άτυχη γυναίκα είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά της.

«Ήταν με τα πόδια, κατέβαινε από τον καταπέλτη για να βγει, να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει σπίτι», είπε ο αδελφός της 47χρονης ναυτικού.

Σε ανακοίνωσή της, η Attica Group εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια της ναυτικού και τόνισε ότι θα στηρίξει την οικογένεια και τους οικείους της.

Η 47χρονη είχε πιάσει δουλειά ως ναυτικός πριν από περίπου ένα χρόνο. Παλαιότερα εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ. Αποφάσισε να ενταχθεί στο πλήρωμα του πλοίου για να πάρει οικονομική ανάσα. Συνάδελφοί της, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον χαρακτήρα και την εργατικότητά της.

Η 47χρονη είχε εκτός από τον αδελφό, μια μητέρα που πρόσφατα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος συνεχίζονται με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου, να βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών.

Tags
Back to top button