Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Κρατούμενος έβγαλε λεπίδα από το στόμα και έκοψε τις φλέβες του!

Αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με το Τempo24.News, αλλοδαπός κρατούμενος ο οποίος είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου μαζί με συγκρατούμενο του στην Ψυχιατρική Κλινική για να εξεταστεί, έβγαλε ξυράφι από τον ουρανίσκο του και έκοψε τις φλέβες του, αιφνιδιάζοντας όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Οι γιατροί κινητοποιήθηκαν άμεσα και τελικά πρόλαβαν τα χειρότερα. Ο αλλοδαπός έχει αποφύγει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του.

Πηγή: 

Tags
Back to top button