Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Κατάληψη στο δημαρχείο από τους εργαζόμενους (εικόνες)

Στην πρόσοψη του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της Μαιζώνος, αναρτήθηκε πανό του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου, με το οποίο ζητείται σταθερή εργασία για όλους και γίνεται κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία κατά της ανεργίας που έχει προγραμματίσει για την προσεχή Κυριακή, 25 Ιουνίου ο Δήμος Πατρέων, μέχρι της Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Υπενθυμίζεται πως στο πλευρό των εργαζόμενων βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Πάτρας.

Την ίδια ώρα για τέταρτη ημέρα σήμερα, τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους, καθώς από την Δευτέρα οπότε άρχισαν οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν γίνεται αποκομιδή.

Σήμερα το συντονιστικό όργανο της ΠΟΕ -ΟΤΑ σε συνέλευση θα αποφασίσει για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων τους, την ώρα που έχει ήδη εκδηλωθεί η πρόθεση για συνέχιση από τους συνδικαλιστές, μετά την πρόσφατη άκαρπη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

tempo24.gr

Tags
Back to top button