Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Άμεση επέμβαση της ΔΙ.ΑΣ. απέτρεψε 16χρονη κοπέλα από αυτοκτονία

Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (10/10), στην οδό Κανακάρη Ρούφου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 αναφέροντας ότι μια νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σε ένα τοιχίο (πλησίον του ΕΠΑΛ) και έχει εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Συμπλοκή ανηλίκων με μαχαίρι στην Πάτρα-Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Μάλιστα η γυναίκα, φίλη της ανήλικης, έδωσε τον τηλεφωνικό αριθμό της 16χρονης στην αστυνομία. Αστυνομικοί την κάλεσαν και προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την αποτρέψουν από την πιθανή αυτοχειρία.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών, σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την 16χρονη και με λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς κατάφεραν να την αποτρέψουν.

Η 16χρονη παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

 

Tags
Back to top button