Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Στην «καρδιά» της Αθήνας έστησαν σούβλες με αρνιά και κοκορέτσια

Οι σούβλες στήθηκαν, τα κάρβουνα άναψαν και τα μεζεδάκια ξεκίνησαν να προσφέρονται σε ψήστες και περαστικούς. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πλατεία στο Μοναστηράκι της Αθήνας «χορεύει» σε ρυθμούς Πάσχα μιας και τα μαγαζιά ξεκίνησαν να ψήνουν για να εξυπηρετήσουν το κοινό τους.

Η Αθήνα παραμένει άδεια, μιας και πλήθος κόσμου έφυγε τις προηγούμενες ημέρες για να περάσει το Πάσχα σε νησιωτικούς προορισμούς ή σε χωριά. Όσοι έμειναν πίσω, δεν χάνουν ευκαιρία να απολαύσουν το «Πάσχα by Athens». Αρνιά, κοκορέτσια, σούβλες και κρασιά σε κάθε άκρη της πρωτεύουσας. Η πλατεία στο Μοναστηράκι από την άλλη, θυμίζει πλατεία χωριού. Πέρα από τους Αθηναίους, τα μοναδικά μας έθιμα απολαμβάνουν και οι τουρίστες.

Καταστηματάρχες στο Μοναστηράκι αναμένεται να κάνουν σήμερα «χρυσές δουλειές». Οι κρατήσεις είναι πολλές ενώ τα αρνιά που αναμένεται να ψηθούν ξεπερνούν τα 100.

Ο καιρός στέκεται «σύμμαχος» πολιτών, ψηστών και τουριστών μιας και στην Αθήνα ο ήλιος λάμπει και η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά.

Όποιος περνά πάντως από το Μοναστηράκι, δεν χάνει ευκαιρία να τραβήξει πλάνα από το σούβλισμα του αρνιού για να ανεβάσει το σχετικό υλικό στα social media.

 

Tags
Back to top button