Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Παρουσιάζει πτώση η μετοχή του Netflix - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

Η μετοχή του Netflix παρουσίασε πτώση πάνω από 10% γιατί δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για την αύξηση της συνδρομητικής του βάσης.

Το κανάλι ανακοίνωσε πως πρόσθεσε άλλους 4 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, το νούμερο ωστόσο ήταν πίσω από τις προσδοκίες της Wall Street για 6,2 εκατ. νέους πελάτες κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Το Netflix απογοήτευσε περαιτέρω τους επενδυτές ανακοινώνοντας πως περιμένει να αυξήσει κατά 1 εκατ. τους συνδρομητές του στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, εκεί που στο αντίστοιχο περσινό διάστημα μετρούσε πάνω από 10 εκατ. νέους πελάτες.

Η καλιφορνέζικη streaming πλατφόρμα που ίδρυσε ο Reed Hastings κατηγόρησε την πανδημία του κορονοϊού για τις καθυστερήσεις στα γυρίσματα των σειρών της, αλλά και τον λυσσαλέο ανταγωνισμό που δέχεται πια από παντού.

Το Netflix ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι έκλεισε το 2020 με νέο ρεκόρ 204 εκατ. συνδρομητών παγκοσμίως. Είχε προειδοποιήσει πάντως πως η ζήτηση των υπηρεσιών του μπορεί να πέσει με το προοδευτικό ξανάνοιγμα των αγορών, εκτιμώντας την αύξηση της πελατειακής του βάσης στα 6 εκατ. συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Τώρα ισχυρίζεται πως η ζήτηση θα επανέλθει εντός του εύρους των προβλέψεων στο δεύτερο τρίμηνο, καθώς καταφτάνουν νέες σειρές και ταινίες.

Το Netflix σημείωσε πάντως κέρδη τριμήνου στα 1,71 δισ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 140% από το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Tags
Back to top button