Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Παρίσι: Τρίτος ο Καραλής στο Diamond League με άλμα στα 5,83 μ. (βίντεο)

Στην 3η θέση στο Diamond League του Παρισιού κατετάγη ο Εμμανουήλ Καραλής. 

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επί κοντώ δεν ήταν σε καλή ημέρα στο Παρίσι και με άλμα στα 5,83μ έμεινε στην 3η θέση πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις και τον Τιερί (5.93μ).

Ο αγώνας

Ο Εμμανουήλ Καραλής άφησε το 5,43μ και πέρασε με την πρώτη τα 5,63μ. Άφησε τα 5,73μ , όπως και ο Μόντο Ντουπλάντις,  και τα κατάφερε χωρίς να.... ιδρώσει στα 5,83μ.

Δεν πέρασε με την πρώτη τα 5,93μ κάτι που έκανε ο Ντουπλάντις και ο Μπαπτίστ Τιερί. Στη συνέχεια αποφάσισε να αφήσει αυτό το ύψος και δοκίμασε χωρίς επιτυχία δύο φορές στα 6,03μ.

Στον ίδιο αγώνα, η Ελίνα Τζένγκο δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έμεινε στην 11η θέση στον ακοντισμό με μία μόνο έγκυρη βολή στα 54.35, που σίγουρα είναι μακριά από τις τεράστιες δυνατότητές της. Η καλύτερη φετινή της επίδοση είναι 58.37.

Άλλον έναν διεθνή αγώνα υψηλού επιπέδου έκανε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στο εξωτερικό. Πήρε μέρος σε μίτινγκ στο Πόζναν της Πολωνίας απέναντι σε μεγάλα ονόματα της σφυροβολίας (Φάιντεκ, Κόχαν, Νοβίτσκι) και ήταν 6ος με καλύτερη βολή στα 74.91. Ύστερα από ένα νωθρό ξεκίνημα με τρεις άκυρες, ο Χανιώτης πρωταθλητής έριξε 74.23 στην τέταρτη προσπάθειά του, στην πέμπτη έστειλε τη σφύρα στα 73.97 και έκλεισε τον αγώνα του με 74.91.

Tags
Back to top button