Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

Τελευταία ενημέρωση: 24/8/21

Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:

  1. Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹. Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την φυλή, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ. Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι η πλειοψηφία των αντισωμάτων που δημιουργούν τα mRNA εμβόλια ΔΕΝ έχουν εξουδετερωτική δράση απέναντι στον νέο κορονοϊό, παρά μόνο σε άλλους εποχιακούς κορονοϊούς! Ενώ το εμβόλιο της Pfizer έχει πλέον μόνο 39% αποτελεσματικότητα! Πράγμα που σημαίνει πως αν η εταιρεία κατέθετε σήμερα τα χαρτιά της για έλεγχο δεν θα έπαιρνε κανενός είδους αδειοδότηση, καθώς το όριο είναι στο 50%!
  2. Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού². Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια (που επιτάσσει το πρωτόκολλο), κράτησε μόνο 3 μήνες!
  3. Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,0036% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Αγγλία και η Νορβηγία οπού το ποσοστό των νεκρών από τα εμβόλια έφτασε το 0,03% και 0,08% αντιστοίχως!¹⁰ Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μισοί και πλέον θάνατοι απ’ τον ιό είναι «με κόβιντ» και όχι «από κόβιντ». Άνθρωποι που κατέληξαν στις ΜΕΘ από ένα συνδυασμό νοσημάτων, ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων κλπ.
  4. Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ευρώπη έφτασαν τις 1,687,527, ενώ οι θάνατοι τους 17,503!! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονταν στις 3,594, δηλαδή 0,07%. Ενώ το 89% των περιπτώσεων αφορά το εμβόλιο της Pfizer⁴.
  5. Τα υπάρχοντα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού⁵! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική), Delta (ινδική) και Lamda (Περού) διαφεύγουν σε σημαντικά ποσοστά απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων, ενώ η μετάλλαξη Epsilon (Καλιφόρνια) διαφεύγει σε ποσοστό 85%!
  6. Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους⁶!
  7. Η πλειοψηφία όσων μολύνονται από τη μετάλλαξη Delta είναι εμβολιασμένοι!⁷ Πλέον έχουμε και στη χώρα μας Δομές, όπως τα γηροκομεία και νησιά, όπως η Μύκονος, που ενώ ήταν «Covid Free» γέμισαν κρούσματα από τις νέες μεταλλάξεις!
  8. Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!⁸ Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! Στην Ελλάδα σε έναν ολόκληρο χρόνο πανδημίας είχαμε 5,000 νεκρούς και μέσα σε μόλις έξι μήνες, από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, ξεπεράσαμε τους 8,000!
  9. Τα εμβόλια ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό⁹, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά. Είναι Υπερ-μεταδότες του ιού γι’ αυτό και είναι αδύνατο να χτιστεί το περίφημο «τοίχος ανοσίας».
  10. Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (υπερδιέγερση ανοσοποιητικού, βλάβες σε αγγεία και όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά τη δεύτερη δόση και έρχεται και η τρίτη!¹⁰
  11. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Τύφλωση, Κώφωση κ.α. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.¹⁰
  12. Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι κυτταροτοξική (prion-like) και κατά συνέπεια καρκινογόνα! Μετά τον εμβολιασμό κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες!¹¹ Η αδιάκοπη παραγωγή της πρωτεΐνης αυτής από τον οργανισμό, μετά και την δεύτερη δόση, προκαλεί συστημική μόλυνση. Αρχικά υπερ-διεγείρει και έπειτα μπλοκάρει ή καταστρέφει τους υποδοχείς ACE2, στους οποίους δένεται, επιφέροντας βλάβες, όπως: πήξη/αραίωση του αίματος, φλεγμονές, βλάβες στα αγγεία, καταστολή ανοσοποιητικού κλπ. Κάνει τον οργανισμό να γερνάει απότομα, κάνει τον υγιή εσωτερικά σαν έναν παχύσαρκο ή χρόνια καπνιστή! Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης στις ωοθήκες έχει επιπτώσεις καί στην γονιμότητα, όπως και αν οδηγεί, γενικότερα, σε νευροεκφυλιστικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.
  13. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS, Τύφλωση, Κώφωση κ.α.³⁰
  14. Η πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια ΔΕΝ δηλώνεται στα συστήματα VAERSEudraVigilance και στις ειδικές Κίτρινες Κάρτες²⁹. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πλατφόρμας των CDC και ΕΜΑ, για την δήλωση παρενεργειών και θανάτων απ’ τα εμβόλια, αλλά επικρατεί και η «λογική» της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!».²⁹ Εξού και η παραίτηση βόμβα του καθηγητή ιατρού κ. Π. Βλαχογιαννόπουλου από την αρμόδια επιτροπή του ΕΟΦ για τις παρενέργειες των εμβολίων, καταγγέλλοντας απόκρυψη και συγκάλυψη δεδομένων! Παρ’ όλα αυτά μέσα σε μόλις μισό χρόνο εμβολιασμών οι δηλώσεις παρενεργειών, μόνο στο αμερικανικό σύστημα VAERS, έχουν ξεπεράσει τις 500.000 αποτελώντας το 1/3 του συνόλου των αναφορών των τελευταίων 30 χρόνων!
  15. Στις ηλικίες 65+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι πολύ σπάνιες, όμως η θνησιμότητα 3 φορές μεγαλύτερη! Τα νέα εμβόλια ΔΕΝ περιέχουν έτοιμα αντισώματα, παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα (spike protein). Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Γι’ αυτό και τα νέα εμβόλια ΔΕΝ τους πιάνουν. Στην περίπτωση, όμως, που ο οργανισμός τους ανταποκριθεί και παράξουν την ακίδα δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις παρενέργειες και έτσι καταλήγουν! Όσο πιο νέος είναι ο οργανισμός, ανεξαρτήτου ηλικίας, τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες περισσότερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών¹².
  16. Μελέτη του CDC απέδειξε ότι το εμβόλιο είναι εξόχως επικίνδυνο για τα παιδιά! Το 48,9% των δηλωμένων παρενεργειών αφορούσε συστημικές αντιδράσεις, το 24,5% εξ αυτών επιπτώσεις στην καρδιά και το 4,3% Μυοκαρδίτιδα! 56 παιδιά χρειάστηκε να νοσηλευτούν (0,04%), ενώ 14 έχασαν τη ζωή τους (0,01%)!³⁵
  17. Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες ισχυρότερες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό¹³. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους, λόγω του φαινομένου ADE! Στήνεται, έτσι, μια υπερ-κερδοφόρα επιχείρηση, ένας ατέρμονος κύκλος, δίχως τελειωμό. Το «φάρμακο» δημιουργεί όλο και πιο ισχυρές μεταλλάξεις και ο φοβισμένος και εξαρτημένος λαός αναμένει καρτερικά την ολοένα και πιο νέα και «εξελιγμένη», σωτήρια, δόση!
  18. Ο κορονοϊός ΔΕΝ θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα¹⁴!
  19. Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων!¹⁵ Ήδη εγκρίθηκε η τρίτη δόση και έχει παραγγελθεί η τέταρτη!
  20. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις¹⁶.
  21. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ, ΗΑΕ κλπ.).
  22. Το αν θα κολλήσει και το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους Ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.¹⁷
  23. Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁸! Ιδιαιτέρως τα παιδιά! Οι κορονοϊοί υπάρχουν στη Γη απ’ την αυγή της ανθρωπότητας και ο νέος κορονοϊός δεν είναι όσο «νέος» νόμιζαν στην αρχή. Για την ακρίβεια έχει 89% γονιδιακή ομοιότητα με άλλους κορονοϊούς. Έτσι, ο οργανισμός μας αντιδρά θετικά στα γνωστά μέρη του ιού. Μάλιστα η πλειοψηφία των θανάτων έχει προκληθεί από την υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού έναντι του ιού. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται «Καταιγίδα Κυτοκινών». Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων με πρώτα τα παιδιά. Όσο νεότερος ο άνθρωπος τόσο καλύτερα αντιδρά το ανοσοποιητικό του και τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες βλάβης από τα εμβόλια³¹.
  24. Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα¹⁹.
  25. Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο²⁰.
  26. Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα!²¹ Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν.
  27. Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
    Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
    Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.
    Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου²². Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό!
  28. Τα μοριακά τεστ (PCR) καταργούνται με απόφαση του CDC, καθώς αποδείχθηκε πως ΔΕΝ είναι έγκυρα! Μετά τα self test, σειρά παίρνουν καί τα χρυσοπληρωμένα εργαστηριακά τέστ πάνω στα οποία στηρίχθηκε όλο το οικοδόμημα της πανδημίας. Πλέον έχουμε επίσημη παραδοχή πως εμφανίζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ιό της γρίπης (influenza) απ’ τον κορονοϊό! Γι’ αυτό έλεγαν πως εξαφανίστηκε, ως δια μαγείας, μετά απο 100 χρόνια ή ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της γρίπης προστατεύονται απ’ τον κορονοϊό! Αυτό σημαίνει πως ένας τεράστιος αριθμός κρουσμάτων και θανάτων που καταγράφηκαν ως COVID-19 προήλθαν (όπως κάθε χρόνο) απ’ τον ιό της γρίπης και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά λόγω του πρωτοκόλλου αντιμετώπισης που ακολουθείται. Οι ασθενείς μένουν σε κατ’ οίκον απομόνωση μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα, αντί να πάρουν απευθείας αντιβιοτικά κι έτσι καταλήγουν απ’ τις δευτερογενείς λοιμώξεις!³⁴
  29. Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό, όπως και το 95% όσων πεθαίνουν, είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι!²⁴ ³³.
  30. Έρευνα του CDC απέδειξε πως το 95% των νεκρών από COVID-19 είχαν τουλάχιστον ένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας, όπως: Παχυσαρκία, φραγμένες αρτηρίες, Υπέρταση, υψηλή χοληστερίνη κλπ. Ενώ δεύτερη συνηθέστερη διαταραχή που οδηγεί σε θάνατο (μετά την παχυσαρκία) είναι το Άγχος και ο Φόβος, καθώς αδρανοποιούν το ανοσοποιητικό!³³
  31. Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι! Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που στην Αμερική αποτελούν το 75% του πληθυσμού και στην Αγγλία το 85%!²³
  32. Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.²⁵
  33. Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια²⁶. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση σε ζώα ή ανθρώπους λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων ή αυτοάνοσων νοσημάτων) και των βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις. Ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνολογίας μέσω της οποίας κατασκευάζονται τα νέα mRNA εμβόλια λέει πως δεν είναι ασφαλή για τους νέους!³² Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην πανδημία και στην πολύτιμη ευκαιρία που άδραξαν για την Μεγάλη Επανεκκίνηση η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα, Ελονοσία, Φυματίωση, ακόμα και Καρκίνο!²⁷
  34. Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και τέσσερα πλήρως αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμδεσιβίρης που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, η Ιβερμεκτίνη, η Τοσιλιζουμάμπη, μια πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!²⁸
  35. Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²²

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά!

Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ πεθαίνουν από κορονοϊό και μάλιστα εις ότι αφορά τις μεταλλάξεις σε υπερπολλαπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ ¹²

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι ασφαλή! Ιδίως στους υγιείς κάτω των 60 ετών προκαλούν πολλές περισσότερες παρενέργειες και θανάτους απ’ ότι ο ίδιος ο ιός!

Πόσα κοινά έχει εν τέλει ένα εμβολιαστικό κέντρο με το Πεδίον του Άρεως…
Διαβάστε επίσης: «Αρνητές της Δυστοπίας»

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Έφτιαξαν εμβόλια που ΔΕΝ δουλεύουν στους 60+ (λόγω μειωμένης ικανότητας πρωτεϊνοσύνθεσης), σε αυτούς δηλαδή που σκοτώνει κατά βάση ο ιός (80-85 ετών) ενώ στις μικρότερες ηλικίες (<35) που δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, προξενεί υπερπολλαπλάσια προβλήματα απ’ ότι αν κολλούσαν! Και συν αυτό, προκαλούν μεταλλάξεις οι οποίες βάλλουν στην πλειοψηφία τους εμβολιασμένους, στέλνοντας όσους είναι 50+ σωρηδόν στα νοσοκομεία!

Αν ένας υγιής άνθρωπος, κάτω των 60 ετών, τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει (~1%), ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών, με μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), φλεγμονής, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna) ή εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος (μακροπρόθεσμα), το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του.

Είναι σα να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο περίστροφα που το καθένα έχει μόνο μια σφαίρα. Με το ένα καλείσαι να στοχεύσεις σε ένα μακρινό στόχο και με το άλλο στο κεφάλι σου. Όσες πιθανότητες έχει να πάει στραβά το πρώτο έχεις για να πεθάνεις από κορονοϊό (αν είσαι υγιής) και όσες το δεύτερο για να πάθεις κάτι απ’ τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, είτε είσαι, είτε δεν είσαι υγιής!

Κι όμως το Κράτος σου λέει πως πρέπει να εμβολιαστείς, πως τίποτα απ’ αυτά δεν υπάρχει, πως είναι όλα ψέματα – σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον και οι νεκροί των εμβολίων, όπως η Νεκταρία και η Μαρία, οι δύο μητέρες που είχαν από τρία παιδιά και πέθαναν στην Κρήτη και στον Βόλο μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer και Astrazeneca, είναι κάποιο κακόγουστο αστείο και όχι πραγματικότητα… Είναι οι παράπλευρες απώλειες της Δημοκρατίας!

Ένα Κράτος Δικαίου οφείλει, όχι μόνο να ενημερώνει τους πολίτες του για τα Υπέρ και τα Κατά κάθε επιλογής. Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ολοκληρωτική αντεθνική πολιτική της μεταπολίτευσης. Είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε την άμεση εξόντωση ενός μέρους του λαού. Θανάτους που δεν προκύπτουν από «αμέλειες» πχ. Μάνδρα, Μάτι ή από προδοσίες πχ. Ίμια, αλλά από την ευθεία εντολή να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Οι νεκροί των εμβολίων είναι φρέσκο αίμα στα χέρια της εξουσίας. Μάρτυρες στο βωμό του Χρήματος, της Πολιτικής «Ορθότητας» και Ατιμωρησίας.

«Έχουμε εφεύρει την ευτυχία» –λένε οι τελευταίοι άνθρωποι και κλείνουν το μάτι– Φ. Νίτσε.

Ακόμα κι αν το ποσοστό θνησιμότητας είναι μονάχα 0,0000001% ο πολίτης οφείλει να το ξέρει, μαζί με τα ποσοστά όλων των υπολοίπων παρενεργειών, όπως και το Κράτος οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών και των προσταγών του. Ο εκάστοτε γονιός οφείλει να γνωρίζει πως αν εμβολιαστούν όλα τα παιδιά της χώρας, τα 5, 10, 100 μπορεί να πεθάνουν ή να πάθουν Θρόμβωση ή φλεγμονή στην καρδιά.

Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!

Είναι Χρέος μας να αντισταθούμε στην επιβαλλόμενη εμβολιαστική Δυστοπία και στον κόσμο που θα προκύψει μετά από αυτήν. Στον κόσμο των μπολιασμένων Υποτακτικών, εκείνων που σκύψαν το κεφάλι και φέρουν το σημάδι της ντροπής. Στον κόσμο του νέου Εθνικού Διχασμού και της κρατικής ασυδοσίας.

Είναι Χρέος μας να προφυλάξουμε τα παιδιά μας και όσους βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία! Είναι Χρέος μας να διαφυλάξουμε την Υγεία, μα πρώτιστα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας. Να ζήσουμε και να πεθάνουμε Ελεύθεροι, όχι σκυφτοί, δειλοί και ντροπιασμένοι. Άνθρωποι εξαγορασμένοι που έζησαν με οδηγό τους τον Φόβο, δίχως Τόλμη, Θάρρος και Πίστη Εαυτού. Άνθρωποι που εκτέλεσαν, δίχως αμφισβήτηση, την κάθε εντολή. Άνθρωποι που «διαλύθηκαν ησύχως δίχως μια αμυχή»!

Η Ελευθερία της Ψυχής μετριέται απ’ τα μεγάλα ΌΧΙ. Το ύψος των ανθρώπων απ’ τη Θέληση και τη Τόλμη να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Όπως και η Πίστη απ’ τις θυσίες που κάνουμε γι’ αυτήν!

Σ’ ένα κόσμο που όλοι περπατούν σκυφτοί, μέγιστη αξία έχει η λεύτερη, αδούλωτη, ελληνική ψυχή!

Αντιστέκομαι, άρα Υπάρχω!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Tags
Back to top button