Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνομες οι 3559 μετατάξεις εκπαιδευτικών που έγιναν το 2013

Με μια 25σέλιδη έκθεση-«βόμβα» το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ζητά την ανάκληση των υποχρεωτικών μετατάξεων, που έγιναν στην εκπαίδευση το 2013, χαρακτηρίζοντάς τες παράνομες.

Η υπόθεση αφορά σε συνολικά 3.559 εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι μετατάχθηκαν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2013-14 με απόφαση της τότε κυβέρνησης και με την υπογραφή του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Έθνος».

Οι μετατάξεις αυτές είχαν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και κυρίως εκπαιδευτικών που υπηρετούσαν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και οι οποίοι διεκδικούσαν μεταθέσεις σε περιοχές με οργανικά κενά, που όπως μέσα σε μια νύχτα τις κατέλαβαν αυτοί που πήραν μετάταξη και ενώ είχαν λιγότερα μόρια.

Μάλιστα πολλοί από τους εκπαιδευτικούς κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη, ενώ στις 26 του μήνα θα εκδικαστεί στο ΣτΕ η υπόθεσή τους, καθώς ζητούν την ακύρωση των μετατάξεων.

Tags
Back to top button