Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει κρατούμενος ο 42χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του πατέρα του στη Θεσσαλονίκη -Τι υποστηρίζει

Ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του πατέρα του, ώστε να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Ο 82χρονος κατέληξε πριν από λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί η κατηγορία από ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία με δόλο, κάτι που οδήγησε την ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία να τον καλέσει για να απολογηθεί εκ νέου.

Τι ισχυρίστηκε ο 42χρονος κατά την απολογία του


Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επιμένει ότι ο πατέρας του έπεσε στο μπάνιο με συνέπεια να τραυματιστεί. Παραδέχεται μεν ότι προηγήθηκε μία λογομαχία, στη συνέχεια της οποίας όμως ο ίδιος αποχώρησε από το διαμέρισμα, όπου διέμενε με τους ηλικιωμένους γονείς του, στην Τούμπα.

Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε η μητέρα που προσήλθε να καταθέσει στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.

Όσον αφορά την ποινική του μεταχείριση, εισαγγελέας και ανακρίτρια έκριναν ότι θα πρέπει να διατηρηθεί η προσωρινή του κράτηση.

Τι φέρεται να είπε ο 82χρονος σε γιατρό κατά τη νοσηλεία του στο «Παπανικολάου»


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει επισυναφθεί στον φάκελο της δικογραφίας η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου.

Η Αστυνομία είχε συλλάβει την προηγούμενη Κυριακή τον 42χρονο, μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», όταν εξετάζοντας τον 82χρονο εκείνος του εκμυστηρεύτηκε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τόσο τον ίδιο όσο και την 80χρονη σύζυγό του.

Όπως είχε καταθέσει ο γιατρός, από την εξέταση τους ασθενούς δεν διαπιστώθηκαν εξωτερικά τραύματα και κακώσεις κεφαλής και σώματος, πλην όμως λόγω ευρημάτων στην αξονική εγκεφάλου, ο ηλικιωμένος κρίθηκε αναγκαίο να παραπεμφθεί στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου.

Δύο 24ωρα αργότερα ο 82χρονος κατέληξε με συνέπεια ο εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη στον 42χρονο για ανθρωποκτονία με δόλο (και σωματική βλάβη σε βάρος της γυναίκας).

Tags
Back to top button