Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλιακή: Νεαρός κρεμάστηκε σε τραμ χωρίς να το αντιληφθεί ο οδηγός

Ένα επικίνδυνο «παιχνίδι» έκανε νεαρός, ο οποίος, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media το Σάββατο, κρεμάστηκε στο πίσω μέρος ενός συρμού του Τραμ ενώ αυτό κινείτο στην Παραλιακή.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ το συγκεκριμένο βίντεο έχει τεθεί σε γνώση των αρχών ασφαλείας και λειτουργίας ενώ, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έχει σταλεί στην ΕΛΑΣ.

Η ΣΤΑΣΥ σημειώνει, επίσης, ότι «στο πρόσφατο παρελθόν η ΕΛΑΣ προχώρησε σε σύλληψη ανήλικου για παρόμοιο περιστατικό».

Στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ σημειώνεται, επίσης, ότι «ο οδηγός από την καμπίνα οδήγησης δεν έχει ορατότητα στο πίσω μέρος του συρμού παρά μόνο στα πλαϊνά μέσω των καμερών ασφαλείας που διαθέτει το όχημα».

Σε κάθε περίπτωση η ΣΤΑΣΥ απευθύνει έκκληση να μην πραγματοποιούνται τέτοιες επικίνδυνες ενέργειες.

 

Tags
Back to top button