Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Παρακάλια» Μπάιντεν σε Πούτιν να μην εισβάλει στην Ουκρανία - Πιθανή νέα συνάντηση των δύο ηγετών

Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προσπαθεί αυτή τη στιγμή να «περιορίσει και να αποτρέψει» τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν από την «εισβολή στην Ουκρανία», για την πιθανότητα της οποίας γράφουν ενδελεχώς στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτό αναφέρεται σε άρθρο των New York Times.

«Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση Μπάιντεν εστιάζει στους διπλωματικούς διαύλους για να αποτρέψει τον Πούτιν από την εισβολή στην Ουκρανία», αναφέρει το μήνυμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με την εφημερίδα, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νέα προσωπική συνάντηση των προέδρων.

«Τελικά αυτές (οι συζητήσεις) μπορεί να περιλαμβάνουν μια δεύτερη πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση μεταξύ Μπάιντεν και Πούτιν: την περασμένη εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι η Ουάσιγκτον και η Μόσχα συζητούν για μια άλλη πιθανή σύνοδο κορυφής. Η κυβέρνηση Μπάιντεν πιστεύει ότι ο διάλογος με τον Πούτιν θα συνεχιστεί προκειμένου να τον αποτρέψει από το να αναλάβει δράση κατά της Ουκρανίας», προστίθεται στο άρθρο.

Σύμφωνα με την Andrea Kendall-Taylor, εμπειρογνώμονα στο Center for a New American Security που ειδικεύεται στη Ρωσία, αξιωματούχοι στην Ευρώπη προσπαθούν να συμφωνήσουν σε νέες κυρώσεις «κατά των ρωσικών τραπεζών και παραγωγών ενέργειας, καθώς και του δημόσιου χρέους της χώρας».

Επιπλέον, συζητούνται νέα μέτρα κυρώσεων κατά προσώπων κοντά στον Πούτιν.

«Τα υπό εξέταση μέτρα περιλαμβάνουν την απαγόρευση χρήσης πιστωτικών καρτών Visa και Mastercard στους Ρώσους ολιγάρχες και τον περιορισμό των ταξιδιών των οικογενειών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, καθώς και άλλα είδη κυρώσεων, η εφαρμογή των οποίων θα μπορούσε να βλάψει τις οικονομίες των ΗΠΑ και της ΕΕ» αναφέρει η Andrea Kendall-Taylor.

Tags
Back to top button