Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παππούς κρεμιέται από "παπάκι" κλέφτη: Δεν άφηνε με τίποτα να το σκάσει με το κινητό - Βίντεο

Συγκεκριμένα, ο Καϊγιαφάτ Ουαραουάν πουλούσε χυμός ζαχαροκάλαμου όταν ένας άντρας του άρπαξε το smartphone, στο Τσομπούρι, στην ανατολική Ταϊλάνδη, την περασμένη Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

Ο 63χρονος δεν θα άφηνε με τίποτα τον κλέφτη να το σκάσει με το κινητό

Ωστόσο, ο 63χρονος πλανόδιος ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει τον κλέφτη να ξεφύγει με το κινητό του τηλέφωνο. Γραπώθηκε από τη σχάρα στο παπάκι του ληστή κι άρχισε να σέρνεται από πίσω του.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από κάμερες ασφαλείας σε κοντινό σπίτι, ο 63χρονος άντρας κρατιέται δυνατά από το μηχανάκι, ενώ το σώμα του σέρνεται στο δρόμο.

Ο Καϊγιαφάτ κατόρθωσε να κρατηθεί από τη μηχανή για σχεδόν 25 μέτρα, προτού ο κλέφτης αναγκαστεί να πετάξει το κινητό τηλέφωνο σε κάτι θάμνους. Τότε και μόνο τότε ο 63χρονος πωλητής χαλάρωσε το κράτημά του από το παπάκι.

 

Tags
Back to top button