Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πάπας Λέων: Ο Θεός δεν ευλογεί ποτέ τον πόλεμο – Να λύσουμε τις διαμάχες ως άνθρωποι, όχι ως ζώα με όπλα

“Ο Θεός δεν ευλογεί ποτέ τον πόλεμο, πρέπει να λύσουμε τις διαμάχες μας ως άνθρωποι και όχι ως ζώα με υπερτεχνολογικά όπλα” τόνισε ο πάπας Λέων ΙΔ’, απευθυνόμενος στους καθολικούς καρδινάλιους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι τις ημέρες αυτές παίρνουν μέρος σε έκτακτη συνέλευση που οργανώνεται στο Βατικανό. “Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ αντάξιος του ανθρώπου”, είπε χαρακτηριστικά ο Λέων.

Ο πάπας εξήρε, παράλληλα, την σημασία της εκκλησιαστικής συνοδικότητας, υπογραμμίζοντας ότι “δεν πρόκειται, κυρίως, για μια σειρά διαδικασιών, αλλά για μια στάση, ένα άνοιγμα, μια διάθεση κατανόησης”.

Ο Αμερικανός πάπας ζήτησε την “ανοικτή, δημόσια και ξεκάθαρη υποστήριξη των καρδιναλίων”. “Νιώθω την ανάγκη να νιώσω ότι με στηρίζετε σαν αδέλφια”, είπε ο ποντίφικας και εξήγησε ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει μόνος του την αποστολή του, διότι χρειάζεται την ειλικρινή, ελεύθερη και πιστή υποστήριξη όλων των καρδιναλίων.   

Αναφερόμενος, τέλος, στους πολιούχους της Αιώνιας Πόλης Αποστόλους Πέτρο και Παύλο (η μνήμη των οποίων τιμάται στις 29 Ιουνίου) υπογράμμισε ότι “το παράδειγμά τους, μας ενθαρρύνει να μοιραστούμε όλοι, με την πίστη, την πραγματική ελευθερία”.

 

Tags
Back to top button