Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σήμερα μαθαίνει τους αντιπάλους του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Σήμερα στη μία το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ μετά την σπουδαία πρόκριση που πέτυχε σε βάρος της Μπεσίκτας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι γνωστοί και πρόκειται για την Μπενφίκα, την Ντιναμό Κιέβου και την Γάνδη. Οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να δώσουν ένα παιχνίδι για να περάσουν στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, αν η ομάδα του Φερέιρα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο κάποιας εξ αυτών θα μπει ως ισχυρός στην κλήρωση της επόμενης φάσης, η οποία όμως θα έχει διπλούς αγώνες.

Και κάπου εδώ μπαίνουν οι… αστερίσκοι. Τι συμφέρει τον ΠΑΟΚ; Να παίξει ένα ματς και έξω με την Μπενφίκα ή να υπάρξει πιθανότητα να την αντιμετωπίσει τους «αετούς» σε διπλούς αγώνες, αφού εκ νέου θα είναι υποψήφια αντίπαλος, από τη στιγμή που δεν θα κληρωθεί μαζί της στον 3ο προκριματικό γύρο;

Η οριστική απάντηση για τα πλεί οφ θα δοθεί αύριο, καθώς είναι προγραμματισμένη η κλήρωση-ορισμός για τα ματς πριν από τα «αστέρια» του Champions League.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

Ισχυροί

  • Μπενφίκα 70.000
  • Ντιναμό Κιέβου 55.000
  • Γάνδη 39.500

Ανίσχυροι

  • Βικτόρια Πλζεν ή Αλκμάαρ
  • Ραπίντ Βιέννης ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
  • ΠΑΟΚ

Εάν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί στον 3ο προκριματικό με την Μπενφίκα και προκριθεί θα παίξει στα play off με την Κράσνονταρ! Εάν κληρωθεί με τη Ντιναμό Κιέβου στον 3ο προκριματικό θα οριστεί να παίξει με το νικητή του ζευγαριού της Γάνδης (κι αντίθετα σε αυτή την περίπτωση, εάν κληρωθεί με την Γάνδη δηλαδή).

Οι ημερομηνίες

31 Αυγούστου: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου
1η Σεπτεμβρίου: Κλήρωση-ορισμός των play offs
15/16 Σεπτεμβρίου: 3ος προκριματικός γύρος, μονό ματς
22/23 Σεπτεμβρίου: play off, ο πρώτος αγώνας
29/30 Σεπτεμβρίου: play off, ο δεύτερος αγώνας

Tags
Back to top button