Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στο Αγρίνιο: Οχιά σκόρπισε τρόμο σε... νηπιαγωγείο

Ξέσπασε φωτιά στο Αγρίνιο- Επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

Φίδι και συγκεκριμένα οχιά σκόρπισε τον τρόμο σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο όταν εντοπίστηκε από εκπαιδευτικό μπροστά από την εξώπορτα σχολικής αίθουσας.

Όπως αναφέρθηκε από γονείς στη Συνείδηση, το φίδι έμοιαζε εξ αρχής περισσότερο με οχιά και το αντίκρισαν έντρομοι εκτός από τη νηπιαγωγό, οι γονείς με τα παιδιά τους που προσέρχονταν στη σχολική μονάδα νωρίς το πρωί.

Γονέας εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί στην περίπτωση που το φίδι δεν γινόταν έγκαιρα αντιληπτό και έμπαινε στο εσωτερικό του κτιρίου.

Η «Συνείδηση» απευθύνθηκε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη ο οποίος όπως ανέφερε ότι είχε ήδη ενημερωθεί για το θέμα από τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας.

Και ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για οχιά και όπως τόνισε για το θέμα θα ενημερωθεί η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας προκειμένου να υποδείξει στο δήμο ποια είναι τα ενδεδειγμένα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση

 

Tags
Back to top button