Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πανικός στην Γερμανία: Ένοπλος Σύρος σε αμόκ τραυμάτισε 31 άτομα

Ένας ένοπλος Σύρος άνδρας σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στην περιοχή του Ρουρ της Γερμανίας το βράδυ του Σαββάτου. Ο ίδιος έβαλε φωτιές και έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε διάφορα καταστήματα. Τραυματίστηκαν 31 άτομα, ενώ δύο παιδιά διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φρίκη ξεκίνησε γύρω στις 5.10 το απόγευμα στο Essen-Altenessen. Όπως ανέφερε η αστυνομία στην εφημερίδα «WAZ», ο Σύρος έβαλε φωτιά σε κτίριο κατοικιών στη γωνία της Altenessener Straße και της Pielsticker Straße. Στη συνέχεια οδήγησε στην Zollvereinstraße, όπου έβαλε άλλη μια φωτιά σε ένα σπίτι.

Συνολικά 29 άτομα τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές εκείνο το βράδυ , σύμφωνα με την αστυνομία. Η πυροσβεστική έκανε λόγο για 31 τραυματίες.

3 κρατίδια στη Γερμανία ζητούν άσυλο στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ

Δραματικές εικόνες δείχνουν γονείς να παραδίδουν τα παιδιά τους στην αγκαλιά ενός βοηθού από ένα λούκι. Δύο τραυματισμένα παιδιά διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο!

Ο άνδρας μπήκε ξανά στο φορτηγάκι του και οδήγησε στην Katernberger Straße. Εκεί έριξε το φορτηγάκι του στη βιτρίνα ενός μανάβη. Έκανε όπισθεν και έπεσε ξανά πάνω στην πρόσοψη του καταστήματος.

Ο οδηγός στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς ένα άλλο κατάστημα στην Katernberger Strasse. Αυτή τη φορά βγήκε έξω και έβγαλε μια μαχαίρα. Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον δράστη να απειλεί με το όπλο ανθρώπους στη γειτονιά του. Οι περαστικοί φαίνεται ότι τον κράτησαν σε απόσταση πετώντας του αντικείμενα.

 

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, σύμφωνα με την BILD, λίγα μόλις μέτρα από το μανάβικο. Είχε εγκαύματα στα χέρια του.

Tags
Back to top button