Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πανικός σε γερμανικό αεροδρόμιο - "Θα σας σκοτώσω όλους, Allahu akbar" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός προκλήθηκε όταν ένας άνδρας έγινε επιθετικός απέναντι στην αστυνομία στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης αφού του ζητήθηκε να φορέσει μάσκα προσώπου. Ο άντρας φώναξε σε μια απειλητική έκρηξη: «Θα σας σκοτώσω όλους, Allahu akbar», πριν εγκαταλείψει τις αποσκευές του προσπαθώντας να διαφύγει.

Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έγραψε στο Twitter το μεσημέρι του Σαββάτου: "Λόγω μιας συνεχιζόμενης αστυνομικής επιχείρησης, τμήματα του τερματικού σταθμού 1, ο περιφερειακός σιδηροδρομικός σταθμός και η μετάβαση στον σταθμό μεγάλων αποστάσεων είναι προς το παρόν κλειστά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης." Το μήνυμα έχει διαγραφεί από τότε.

Ο λόγος για την αστυνομική παρέμβαση ήταν ότι ένας άντρας φώναξε «Allahu akbar» και απείλησε να τους σκοτώσει όλους επιτόπου. Λέγεται ότι έγινε επιθετικός αφού αστυνομικός του έκανε σύσταση επειδή δεν φορούσε μάσκα προσώπου, η οποία είναι υποχρεωτική λόγω της πανδημίας.

 

Tags
Back to top button