Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστημιακοί: «Η κυβέρνηση απαξίωσε για άλλη μια φορά τους καθηγητές»

Η κυβέρνηση απαξίωσε για άλλη μια φορά τους Καθηγητές Πανεπιστημίου προκαλώντας δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση, αφού ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών καθηγητής κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν καταδέχθηκε να είναι παρών στην προγραμματισμένη παράσταση στο γραφείο του, καταγγέλλει η ΠΟΣΔΕΠ επισημαίνοντας:

«Η Κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις αντισυνταγματικές περικοπές στις αποδοχές των Καθηγητών Πανεπιστημίου που είχαν γίνει το 2012, αλλά επιπλέον νομοθέτησε νέες αντισυνταγματικές μειώσεις στις αποδοχές των Καθηγητών και παράλληλα εξουθενώνει φορολογικά όλους τους Πανεπιστημιακούς».

Οι πανεπιστημιακοί υπογραμμίζουν: «Η επίθεση της Κυβέρνησης απέναντι στα Πανεπιστήμια είναι ολομέτωπη: επεκτείνεται και στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Πανεπιστημίων, διαλύει τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, αυξάνει τη γραφειοκρατία στους ΕΛΚΕ και την διαχείριση των ερευνητικών προγραμμάτων επιβάλλοντας σε ολους τους Πανεπιστημιακούς να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες. Η υποκρισία της Κυβέρνησης δεν έχει όρια. Η υπομονή και οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν».

Tags
Back to top button