Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πανέμορφη και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη στα Κρύα Ιτεών

Συνεχίζοντας την Χριστουγεννιάτικη παράδοση, για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά και παρά τις τόσες δυσκολίες, η καλλιτεχνική ομάδα της Ενορίας Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών και πάλι μας εξέπληξε ευχάριστα. Έστησε τη Φάτνη, εκείνο το ταπεινό μα Ιερό και Θεοδέγμον Σπήλαιο, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Με πολλή αγάπη, μοναδική φαντασία, αστείρευτο μεράκι, και απλά υλικά, οι συνεργάτες του προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Ιωάννου Δημητροπούλου, «ζωγράφισαν» και πάλι ὀπως εκείνοι ξέρουν. Έφεραν κατά κάποιον τρόπο την Βηθλεέμ στα Κρύα Ιτεών.

Τέτοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες αυτές τις ημέρες, μας χαροποιούν ιδιαιτέρως διότι μας υπενθυμίζουν το μεγάλο και κοσμοσωτήριο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Σωτήρος Χριστού μας. Μαλακώνουν τις καρδιές μας. Αγαλλιάζουν τις ψυχές μας. Προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας. Τέτοιες Εικόνες, φέρουν στο νου μας την προτροπή, να κάνουμε και τη καρδιά μας φάτνη, που θα δεχθεί μέσα της τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό. Μια φάτνη ταπεινή, μια φάτνη καθαρή, κυρίως όμως μια φάτνη ζεστή!

Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες, αξίζουν στους ευφάνταστους δημιουργούς: κ. Αντώνιο Ντζούφρα, κ. Κωνσταντίνο Λειβαδά, κ. Χρήστο Χαρμπίλα, κ. Κωνσταντίνο Μπούζη και κ. Νικόλαο Θεοδωρόπουλο.

Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα!!! 


 

Tags
Back to top button