Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Οριστικοποίηση ημερομηνίας - Σκέψεις να ανοίξουν νωρίς τον Σεπτέμβρη τα σχολεία

Η απόφαση πάρθηκε από το υπουργείο Παιδείας σε ό,τι αφορά στην διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων οι οποίες «κλείδωσαν» για τις 22 ή τις 29 Ιουνίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι τις 10 Μαΐου κι απομένει να αποδειχθεί αν οι μαθητές της Γ' Λυκείου και μόνο αυτοί, θα μπουν στις αίθουσες στις 11 Μαΐου ή θα πάμε για την επόμενη Δευτέρα στις 18 του ίδιου μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τμήματα που αριθμούν περί τους 22-25 μαθητές ανά τάξη, θα «σπάσουν» σε τρία τμήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστούν και οι τάξεις της Β' και Α' Λυκείου. 

Σε ό,τι αφορά στα γυμνάσια, όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις, ενώ τα δημοτικά σχολεία θα παρατείνουν τη λειτουργία τους ως το τέλος του Ιούνη με στόχο να γίνουν κάποια βασικά μαθήματα, όπως τα μαθηματικά. Οσον αφορά στην ερχόμενη σχολική χρονιά, θα ξεκινήσει νωρίτερα για να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος.

Για την λειτουργία των σχολείων, ο κ. Πέτσας ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «όλοι τείνουν σε ένα σταδιακό άνοιγμα των σχολείων, σε αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε κι εμείς. Σκεπτόμαστε σενάρια σταδιακής επανόδου των σχολείων όλων των βαθμίδων σε λειτουργία. Το σίγουρο είναι ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα γίνουν το καλοκαίρι και όχι το φθινόπωρο».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στις 27 του Απρίλη θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι καθώς «θα ενημερωθούν οι πολίτες για να ξέρουμε όλοι τι θα συμβεί»

 

Tags
Back to top button