Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2025: Η μουσική στο επίκεντρο των εξετάσεων Νέων Ελληνικών στα ΕΠΑΛ - Αναμενόμενης δυσκολίας τα θέματα

«Η μουσική και τι προσφέρει στον άνθρωπο», είναι το θέμα των σημερινών Πανελλαδικών Εξετάσεων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών για τα σχολεία ΕΠΑΛ που ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο 31 Μαΐου για τους υποψήφιους που διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2024-25.

Αντικείμενο των κειμένων είναι η επιρροή της μουσικής στον ανθρώπινο νου και οργανισμό, αλλά και τα συναισθήματα που προκαλεί η μουσική και το τραγούδι.

Σύμφωνα με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς: «το διαγώνισμα στα Νέα Ελληνικά των ΕΠΑΛ χαρακτηρίζεται αναμενόμενης δυσκολίας. Για τους υποψηφίους που είχαν κάνει σωστή προετοιμασία σίγουρα δεν προκάλεσε εκπλήξεις. Ασκήσεις και ερωτήσεις χωρίς εκπλήξεις. Κείμενα κατανοητά».

Ο σύντομος σχολιασμός των θεμάτων από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς:

Δείτε τα θέματα των σημερινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Δείτε τις πρώτες απαντήσεις στα θέματα των σημερινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
 

 

Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμοί και οι Βάσεις

Η βαθμολόγηση ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων κάθε μαθήματος. Οι αναλυτικές βαθμολογίες για τα μαθήματα των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα αναρτηθούν στην ειδική πλατφόρμα πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου, όπως έχει προγραμματίσει το Υπουργείο Παιδείας.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η συμπλήρωση και οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2025, ενώ οι Βάσεις Εισαγωγής για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιουλίου.

Tags
Back to top button