Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Παίκτες και προπονητής φυγαδεύτηκαν από το γήπεδο της Λεωφόρου (βίντεο)

Ο νέος αποκλεισμός του τριφυλλιού προκάλεσε την οργή των φίλων της ομάδας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά τη λήξη του αγώνα, περίπου 20 οπαδοί βρέθηκαν έξω απ’ το «Απόστολος Νικολαΐδης» κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των παικτών, του Λάζλο Μπόλονι και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου. Με επέμβαση της Αστυνομίας οι οπαδοί απομακρύνθηκαν προς την οδό Π. Κυριακού, όπου δημιουργήθηκε ένας κλοιός από άνδρες των ΜΑΤ, προκειμένου να μην προσεγγίσουν ξανά κοντά στα αποδυτήρια.

Ακολούθως οι άνδρες της ομάδας ασφαλείας του Παναθηναϊκού προετοίμασαν ένα διπλό σχέδιο «διαφυγής» του Λάζλο Μπόλονι και των ποδοσφαιριστών. Λίγο μετά πριν τις 22:30, όλοι οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βγήκαν από τα αποδυτήρια και υπό τη συνοδεία αστυνομικών και σεκιούριτι, πήγαν ως το πάρκινγκ επί της οδού Τσόχα, όπου πήραν τα αυτοκίνητά τους κι αποχώρησαν.

Στην οδό Π. Κυριακού οι οπαδοί είχαν αυξηθεί (πάνω από 100) και μόλις αντιλήφθηκαν την έξοδο των παικτών άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν πολύ έντονα και να τους βρίζουν ζητώντας να φύγουν όλοι από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες, καθότι μπροστά τους είχαν τοποθετηθεί τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Κάποια στιγμή, κοντοστάθηκαν για 2-3 λεπτά στο σημείο οι δύο αρχηγοί του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης, προκειμένου να μιλήσουν στον κόσμο, όμως οι οπαδοί δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα κι ακολούθως αποχώρησαν και οι δύο παίκτες.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι «φυγαδεύτηκε» με άλλο αυτοκίνητο από την πάνω πλευρά της οδού Τσόχα, προκειμένου να μην έρθει σε οπτική επαφή με τους οπαδούς.

Tags
Back to top button