Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Οι «πράσινοι» δεν έχουν στη διάθεσή τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα, οπότε θα παραχθούν στο Φάληρο με την ίδια 12άδα που είχαν τόσο στη Μαδρίτη όσο και κόντρα στη Βιλερμπάν.

Οι «πράσινοι» έχουν την απουσία του Αντετοκούνμπο, έτσι πίσω από τον Λεσόρ στη θέση του σέντερ υπάρχει ο Μπαλτσερόφσκι και η λύση τη Μήτογλου. Ωστόσο σε σχέση με την Κρήτη και την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, ο Αταμάν έχει την τύχη να βλέπει τον Κώστα Σλούκα σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Κάτι που μπορεί να απελευθερώσει και τον Κέντρικ Ναν από την πίεση που του άσκησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου.

Το Depth Chart του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
PG: Σλούκας, Γκραντ, Μωραΐτης
SG: Ναν, Καλαϊτζάκης
SF: Γκριγκόνις, Παπαπέτρου
PF: Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Μαντζούκας
C: Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι
 

Tags
Back to top button