Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός–Εφές: Με πένθος οι εμφανίσεις και ενός λεπτού σιγή

Η Euroleague πήρε την απόφαση να γίνουν κανονικά οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, παρά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, με την πράσινη ΚΑΕ να προβαίνει σε ενέργειες πένθους στην αποψινή (21:00) αναμέτρηση με την Εφές στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με μαύρο διακριτικό, μιας και η Εφές θα φοράει μαύρη φανέλα μέχρι το τέλος της χρονιάς και έτσι οι δύο ομάδες δεν γίνεται να εμφανιστούν στο γήπεδο με τα ίδια χρώματα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, ενώ δεν θα ακουστεί καθόλου μουσική στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, δεν θα υπάρξει καμία δράση πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Tags
Back to top button