Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

«Πάμε να τα πιούμε» - Η θερμή υποδοχή του «Μανόλο» μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε με ιδανικό τρόπο την παρουσία της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου του Μπέρμιγχαμ, φέρνοντας στην Team Hellas το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ.

Ο Μόντο Ντουπλάντις ζορίστηκε αρκετά από τον Εμμανουήλ Καραλή, κατέρριψε το ρεκόρ αγώνων με άλμα στα 6,15 μ., και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με άλμα στα 6,00 μ..

Λίγο μετά την απονομή των μεταλλίων και την παρουσία του στο βάθρο των νικητών, ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στη βάση της ελληνικής αποστολής και χειροκροτήθηκε!

Όσα μέλη της ελληνικής αποστολής είχαν παραμείνει στο ξενοδοχείο της Team Hellas, υποδέχθηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή και τον χειροκρότησαν για την επιτυχία του, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα να του δίνει μια αγκαλιά.

“Έλα Μανόλο, έχει πάρτι μέσα” του φώναζαν μέλη της ελληνικής αποστολής, με τον Καραλή να απαντά “Πάμε να τα πιούμε”!

Tags
Back to top button