Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλεύει για τη ζωή του ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησαν στο Ρέθυμνο – Οι αρχές ψάχνουν απαντήσεις στις κάμερες (Βίντεο)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 69χρονος κτηνοτρόφος καθώς άγνωστοι τον πυροβόλησαν χθες πρωί Παρασκευής στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Οι δράστες αφού έστησαν καρτέρι θανάτου στον κτηνοτρόφο, του έκοψαν την γλώσσα και τον παράτησαν αιμόφυρτο σε μία αποθήκη στο χωριό του Ρεθύμνου.

Το θύμα βρέθηκε σε τραγική κατάσταση από τον γιο του μέσα σε λίμνη αίματος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο στη μηριαία αρτηρία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας αφού η μία από τις πέντε σφαίρες που δέχθηκε σφήνωσε στην σπονδυλική του στήλη.

Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

Από χθες η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλές προσαγωγές και επιχειρήσεις στα σπίτια των υπόπτων, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Μέσα στους ύποπτους είναι και μέλος της οικογένειας του 40χρονου που συνελήφθη στα μέσα του Αυγούστου για ηθική αυτουργία στην επίθεση που δέχθηκε ο 26χρονος γιος του θύματος.

Τότε ο 26χρονος γιος ενώ πήγαινε στην εργασία του δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τρεις αγνώστους.

Οι δράστες εκείνης της επίθεσης παραμένουν μέχρι σήμερα κρατούμενοι.

Οι διαμάχες ανάμεσα στις δύο οικογένειες κρατούν χρόνια λόγω κτηματικών διαφορών.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξουν οι καταθέσεις των συγγενών του κτηνοτρόφου αλλά και το υλικό από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο 69χρονος στο ποιμνιοστάσιό του.

Οι δράστες την ημέρα της επίθεσης δεν φορούσαν καν κουκούλες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Tags
Back to top button