Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλαιό Φάληρο: Ταξιτζής έπεσε θύμα ληστείας- Κατέληξε σε καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας

Ληστεία έγινε χθες το βράδυ της Παρασκευής, με θύμα οδηγό ταξί, στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Νηρηίδων.

Τέσσερα άτομα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, προσποιούμενοι τους πελάτες, τον σταμάτησαν και επιβιβάστηκαν στο ταξί του. Λίγο πιο κάτω επί της Λεωφόρου Αμφιθέας τον κατέβασαν δια της βίας από το ταξί του και διέφυγαν με αυτό.

Σύμφωνα με το protothema.gr, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν το κλεμμένο ταξί επί της οδού Λεωνίδου στην Ομόνοια. Να σημειωθεί πως οι συνεργοί του δράστη-οδηγού δεν επέβαιναν στο αυτοκίνητο όταν εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Ο δράστης-οδηγός δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας και ακολούθησε πεζή καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς είναι ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των συνεργών του.

Tags
Back to top button