Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλαιό Φάληρο: 15χρονος ψάρεψε 158 λαγοκέφαλους και βγήκε πρώτος σε διαγωνισμό – «Ήξερα από μικρή ηλικία ότι βλάπτουν τη φύση»

Ένας δεκαπεντάχρονος μαθητής από το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκε πρωταθλητής στην παιδική κατηγορία ειδικού διαγωνισμού αλιείας, με στόχο την αντιμετώπιση του λαγοκέφαλου. Ο Γιάννης Τσουκτουρίδης, που φοιτά στο 5ο Γυμνάσιο της περιοχής, ξεχώρισε μεταξύ των συμμετεχόντων στη δεκαήμερη δράση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Η επιτυχία του νεαρού ψαρά

Ο έφηβος ψαράς, που ασχολείται με το άθλημα από εννιάχρονος, κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο βραβείο χάρη στην εξαιρετική του απόδοση. Το έπαθλο που κέρδισε ήταν ένα επαγγελματικό καλάμι ψαρέματος, αναγνώριση της προσπάθειάς του στην αντιμετώπιση αυτού του προβληματικού είδους.

«Στην τελευταία μου εξόρμηση έπιασα 158 λαγοκέφαλους»

Όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα μιλώντας εκπομπή «Action Τώρα», η ενασχόλησή του με την αλιεία του λαγοκέφαλου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. «Δύο χρόνια πριν έπιασα τον πρώτο λαγοκέφαλο. Ήξερα από μικρή ηλικία ότι βλάπτουν τη φύση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στην τελευταία του εξόρμηση κατάφερε να αλιεύσει συνολικά 158 λαγοκέφαλους στον Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας.

 

Tags
Back to top button