Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πακιστάν: Ο αρχηγός του στρατού συγχαίρει για την «επιτυχή διενέργεια» των εκλογών

Ο αρχηγός στρατού του Πακιστάν συνεχάρη σήμερα τη χώρα για την «επιτυχή διενέργεια» των βουλευτικών εκλογών, λέγοντας ότι το έθνος χρειάζεται «σταθερά χέρια» για να απομακρυνθεί από την πολιτική της «αναρχίας και της πόλωσης».

Το Πακιστάν διενήργησε την Πέμπτη βουλευτικές εκλογές, η έκβαση των οποίων δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει πλήρως καθώς συνεχίζεται ο υπολογισμός των εδρών, ενώ η χώρα προσπαθεί να ανακάμψει από οικονομική κρίση μέσα σε ένα βαθιά πολωμένο πολιτικό περιβάλλον.

Πακιστάν: Αμφίρροπη η μάχη για τη νίκη στις εκλογές

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του στρατού του Πακιστάν «εύχεται οι εκλογές αυτές να φέρουν πολιτική και οικονομική σταθερότητα και να αποδειχθούν προάγγελος ειρήνης και ευημερίας για το αγαπημένο μας Πακιστάν», ανέφερε ο αρχηγός του στρατού Άσιμ Μουνίρ, σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία Τύπου του στρατού.

Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασαν χθες ανησυχίες για την εκλογική διαδικασία στο Πακιστάν στο πλαίσιο της ψηφοφορίας της Πέμπτης, ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για καταγγελλόμενες παρατυπίες. Οι πρώην πρωθυπουργοί Ναουάζ Σαρίφ και Ίμραν Χαν δήλωσαν και οι δύο ότι ανακηρύχθηκαν νικητές.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν ανέφερε σε σημερινή του ανακοίνωση ότι τα σχόλια που διατυπώθηκαν διεθνώς για τις εκλογές αγνοούν το «αδιαμφισβήτητο γεγονός» ότι η χώρα τις διενήργησε με επιτυχία.

Tags
Back to top button