Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίρνει εξιτήριο ο Γιώργος Γεωργίου

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος την Τετάρτη βγήκε από την εντατική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Θετικά βαίνει η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος πριν λίγες μέρες εισήχθη στην εντατική λόγω πνευμονικού οιδήματος.

Σύμφωνα με την ομάδα του GeorgiouClub, o γνωστός δημοσιογράφος ξεπέρασε τον κίνδυνο, βγήκε από την εντατική του Ευαγγελισμού και την Πέμπτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

“Η ομάδα του GeorgiouClub θα ήθελε να ενημερώσει όλους του φίλους του Χόρχε ότι η κατάσταση της υγείας του έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, είναι υγιέστατος και δυνατός σαν ΤΑΥΡΟΣ!!

Σήμερα το πρωί εξήλθε από την μικρή Εντατική του καρδιολογικού του Ευαγγελισμού και αύριο λογικά θα βγει από το Νοσοκομείο.

Εκ μέρους της οικογένειας του θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα μηνύματα σας και την αγάπη που του δείχνετε”, αναφέρει η ομάδα του GeorgiouClub.

Tags
Back to top button