Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Έχει δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα» -Τι έπεται από εδώ και πέρα (Βίντεο)

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για την πορεία αποκατάστασης της υγείας της Μαρινέλλας, 20 ημέρες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, η κατάρρευση της οποίας στη σκηνή του Ηρωδείου «πάγωσε» το πανελλήνιο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που βγήκε στις 04/10 να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Μιλώντας για την πορεία αποκατάστασης της υγείας της τραγουδίστριας, η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Μαρινέλλα αυτή τη βδομάδα θα βγει από τη ΜΕΘ και θα μεταφερθεί σε κάποιο δωμάτιο, ενώ τόνισε ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: Είναι δυνατή, δεν έχει νόημα να βγει νέο ιατρικό ανακοινωθέν


«Είναι απόφαση των γιατρών της να παραμένει στη ΜΕΘ. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει για να σταθεροποιηθεί καλύτερα. Η Μαρινέλλα είναι δυνατή. Μέχρι τώρα έχει δώσει πραγματικά έναν αγώνα πολύ δύσκολο. Αυτή τη βδομάδα πιστεύω ότι θα μεταφερθεί στο δωμάτιο, και από εκεί και πέρα σιγά σιγά σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, γιατί αυτή είναι η σειρά των ασθενών αυτών», ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ήταν μία πολύ σοβαρή κατάσταση. Ακόμα σταθερή λέμε ότι είναι, χωρίς να διαφεύγει τον κίνδυνο κανένας ασθενής σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι δύσκολες περιπτώσεις», τόνισε η ίδια στη συνέχεια.

Εξηγώντας, τέλος, γιατί δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο ιατρικό ανακοινωθέν, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Δεν έχει νόημα να βγει κάποιο νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Είπαν ότι έχει σταθεροποιηθεί, από εκεί και πέρα οι γιατροί θα κρίνουν τα υπόλοιπα. Δεν έχει λόγο η ομάδα να βγάλει ανακοινωθέν. Έβγαλε τις πρώτες ημέρες και τελείωσε. Είναι μια ασθενής που θα αντιμετωπιστεί βάσει πρωτοκόλλου που όλοι γνωρίζουμε».

Tags
Back to top button