Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παγκόσμιες εντολές – Παγκόσμια διακυβέρνηση – Παγκόσμιος ηγέτης ;

Καθώς βιώνουμε την υποτιθέμενη πανδημία και είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας(φυλακες;) με το ”έτσι θέλω” των κυβερνώντων ,ξεπετάγονται παγκόσμιες εκφράσεις (αφού παγκόσμιος είναι και ο εγκλεισμός που ζούμε) του τύπου ΄΄The Great Reset΄΄(Μεγάλη επαναφορά),΄΄Build back Better΄΄(Χτίζοντας από την αρχή καλύτερα) και ΄΄Ordο ab Chao ΄΄(Τάξη από το Χάος).

Ειδικότερα η τελευταία δεν έχει ειπωθεί απο επίσημα χείλη αλλά πάμε να τα δούμε λίγο αναλυτικότερα το κάθε ένα και πως συνδέονται μεταξύ τους .

Τhe Great Reset(Μεγάλη επαναφορά)

Έτσι ονομάζεται η 50η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ(WEF) που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2020.Συγκέντρεωσε υψηλού προφίλ επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες που συγκλήθηκαν απο τον Πρίγκιπα της Ουαλιας και το WEF με θεμα την α ν ο ι κ ο δ ό μ η σ η της κοινωνίας και της οικονομίας με εναν ισχυρισμο οτι ειναι πιο βιωσιμος τροπος μετα την πανδημια COVID 19. Ο Klaus Schweib o οποίος ίδρυσε το WEF to 1971 και ειναι σημερα διευθύνων συμβουλος του περιέγραψε τρία βασικά στοιχεία του Great Reset.

Το πρώτο περιλαμβάνει τη δημιουργία συνθηκών για μια «οικονομία των ενδιαφερόμενων μερών». Η δεύτερη συνιστώσα περιλαμβάνει την οικοδόμηση με πιο «ανθεκτικό, δίκαιο και βιώσιμο» τρόπο – βασισμένο σε περιβαλλοντικές, κοινωνικές και μετρήσεις διακυβέρνησης (ESG) που θα ενσωματώνουν περισσότερα πράσινα έργα δημόσιας υποδομής. Η τρίτη συνιστώσα μιας ατζέντας Great Reset είναι η «αξιοποίηση των καινοτομιών της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης» για το δημόσιο καλό. Στην κεντρική ομιλία της για το άνοιγμα των διαλόγων, η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Kristalina Georgieva, ανέφερε τρεις βασικές πτυχές της βιώσιμης απόκρισης: πράσινη ανάπτυξη, εξυπνότερη ανάπτυξη και δικαιότερη ανάπτυξη.

Μια ομιλία του πρίγκιπα Τσαρλς στην εκδήλωση έναρξης για το The Great Reset, απαριθμούσε βασικούς τομείς δράσης – παρόμοια με αυτά που αναφέρονται στην Πρωτοβουλία για τις Βιώσιμες Αγορές, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020. Σε αυτά περιλαμβάνονται η αναζωογόνηση της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, μια κίνηση προς καθαρές μηδενικές μεταβάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, την εισαγωγή τιμολόγησης άνθρακα, την επανεφεύρεση μακροχρόνιων δομών κινήτρων, την εξισορρόπηση επενδύσεων ώστε να συμπεριληφθούν περισσότερες πράσινες επενδύσεις και την ενθάρρυνση πράσινων δημόσιων έργων υποδομής.

Τον Ιούνιο του 2020, το θέμα της 51ης ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Ιανουαρίου 2021 ανακοινώθηκε ως “Η Μεγάλη Επαναφορά”, που συνδέει τόσο προσωπικούς όσο και διαδικτυακούς παγκόσμιους ηγέτες στο Νταβός με ένα δίκτυο πολλών ενδιαφερομένων σε 400 πόλεις σε όλο τον κόσμο. [ 5] Το Great Reset θα είναι επίσης το κύριο θέμα της συνόδου κορυφής του WEF του 2021 στη Λουκέρνη τον Μάιο.

Build Back better(ΒΒΒ)(Χτίζοντας από την αρχή καλύτερα)

Η έκφραση αυτή ακούστηκε πρώτα στα ΜΜΕ από τα χείλη του Τζο Μπαιντεν και του Μπορις Τζονσον.
Eίναι μια στρατηγική που αποσκοπεί στη μείωση του κινδύνου για τους λαούς των εθνών και των κοινοτήτων μετά από μελλοντικές καταστροφές και σοκ. Η προσέγγιση BBB ενσωματώνει μέτρα μείωσης του κινδύνου καταστροφών στην αποκατάσταση φυσικών υποδομών, κοινωνικών συστημάτων και καταφυγίων και στην αναζωογόνηση των μέσων διαβίωσης, των οικονομιών και του περιβάλλοντος.

Το BBB περιγράφηκε για πρώτη φορά επίσημα στο έγγραφο Sendai Framework for Disaster Risk Reduction των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο συμφωνήθηκε στο Τρίτο Παγκόσμιο Συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για τη μείωση των κινδύνων καταστροφών που πραγματοποιήθηκε στις 14-18 Μαρτίου 2015, στο Sendai της Ιαπωνίας. Εγκρίθηκε από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ ως μία από τις τέσσερις προτεραιότητες στο πλαίσιο του Σεντάι για την αποκατάσταση καταστροφών, τη μείωση των κινδύνων και την αειφόρο ανάπτυξη. Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε αυτό το έγγραφο στις 3 Ιουνίου 2015.

Ordo Ab Chao(Tάξη από το Χάος)

Η φράση αυτή χρησιμοποιείται έντονα από μασόνους και υπάρχει σε Online μασονικά λεξικά!(https://www.universalfreemasonry.org/en/article/ordo-ab-chao)

Δεν εχει ειπώθεί ποτέ από επίσημα χείλη ,αλλά είχε διαρεύσει μάλλον επι τούτου για να μάθει ίσως ο κόσμος τι ετοιμάζεται…Eίναι μία έκφραση δυσνόητη η οποία πριν από λίγα χρόνια φάνταζε ακατανόητη.Τώρα πλέον με τους περιορισμούς ελευθεριών με πρόσχημα την πανδημία και το μάντρωμα μας στα σπίτια(φυλακές) και με τα παράλογα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις των λαών αντιλαμβανόμαστε ότι θέλουν να δημιουργήσουν τεχνητό χάος έτσι ώστε αργότερα να παρακαλάνε οι άνθρωποι για την λύση .Αποδομώντας τις κυβερνήσεις όλων των κρατών οι άνθρωποι θα θέλουν να δουν ένα νέο ηγέτη που θα ανατείλει κάποια στιγμή στο μέλλον από το πουθενά.Σου δίνουν οι ίδιοι το πρόβλημα του τεχνητού χάους έτισ ώστε αργότερα να σου δώσουν και την λύση που θα ζητάς απελπισμένα.Είναι η ίδια λογική της εργαλειοποιησης του φόβου (μεσω των ΜΜΕ της πανδημιας) ώστε να αναζητάει ο κόσμος την λύση απελπισμένα μέσω των αμφιλεγόμενων και αναποτελεσματικών πλέον εμβολίων.

Oι δύο πρώτες εκφράσεις(εντολές;) ουσιαστικά δείχνουν τους τρόπους που θέλουν να υλοποιήσουν την Ατζεντα 2030(https://unric.org/el/17-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%83/)Σε αυτή την ατζέντα χρησιμοποιείται σε υπερβολικό βαθμό η έννοια της α ν τ ί σ τ ρ ο φ η ς λογικής όπως για παράδειγμα στο βιβλίο του 1984 του Τζ.Οργουελ όπου υπήρχε το Υπουργείο Αλήθειας που μόνο αλήθεια δεν έλεγε στους πολίτες που ζούσαν στην δυστοπική μυθιστοριογραφία του.
Έτσι λοιπόν αυτό που θέλουν να καταφέρουν είναι με πρόφαση την Ατζεντα 2030 και την πανδημία να επιταχύνουν τις διαδικασίες ούτως ώστε να μπορέσουν να αναμορφώσουν τον κόσμο έτσι όπως αυτοί τον θέλουν προφανώς χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.
Αυτο το γεγονός φαίνεται και απο την παγκοσμια διάσκεψη που έγινε το 2013 για την Υγεία στο Πεκίνο της Κίνας .112 βασικά άτομα από κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα, τους διεθνείς οργανισμούς και άλλες ομάδες, συναντήθηκαν για να συζητήσουν πώς μπορεί να φαίνονται τα επόμενα 100 χρόνια παγκόσμιας υγείας. Στη σύνοδο κορυφής κυκλοφόρησε μια λευκή βίβλος, με τίτλο: Dreaming the Future of Health για τα επόμενα 100 χρόνια , η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Rockefeller Foundation.
Σε μια ενότητα της έκθεσης που περιγράφει λεπτομερώς τι ήταν σχετικά σίγουροι οι συμμετέχοντες, υπάρχει μια περιγραφή της ζωής που έχει πολλές ομοιότητες με αυτό που έχει συμβεί ως απάντηση στο Covid, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης και μιας ολοένα και πιο εικονικής ζωής:
«Η αφθονία των δεδομένων, η ψηφιακή παρακολούθηση και σύνδεση ανθρώπων μπορεί να σημαίνει τον« θάνατο της ιδιωτικής ζωής »και μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική αλληλεπίδραση με παροδική, εικονική σύνδεση, δημιουργώντας απομόνωση και εγείροντας ερωτήματα για το πώς διαμορφώνονται οι τιμές σε εικονικά δίκτυα… Η εκπαίδευση θα υποστεί σημαντικές μεταβολές λόγω στη σύγκλιση των γνώσεων από τη γνωστική ψυχολογία και τα νέα διαδικτυακά εργαλεία (chunking, crowdsourcing, chatroom, μαζικά ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα) δημιουργώντας μαθησιακούς χώρους με τις «πολλές έως πολλές» μορφές μάθησης από ομοτίμους, εκτός σχολικών τάξεων »( σελ.8 ).

Στη συνέχεια, η έκθεση προχωρά για να υποθέσει τέσσερα διαφορετικά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν στο μέλλον, κάτω από μια ενότητα με τίτλο: W a k i n g Up in 2050. Στο Σενάριο 1, The Scramble for Health Resources, υπάρχει μια δυστοπική απεικόνιση της ζωής που μπορεί να είναι όπως τον Ιανουάριο του 2050:
«Ζούμε σε έναν ανταγωνιστικό και ανασφαλή κόσμο! Χθες η Global Health Inc έστειλε τα οπλισμένα ρομπότ σε ένα μικρό πειρατικό εργοστάσιο που είχε τρισδιάστατη εκτύπωση δερματικών ιστών για πώληση στο δρόμο στις φτωχότερες κοινότητες μας Η αγορά για αυτό είναι υψηλή λόγω τραυματισμών από την ανεξέλεγκτη καύση απορριμμάτων θερμότητας, καθώς πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα νέα τιμολόγια ενέργειας. Υπάρχουν πολλοί θάνατοι από υποθερμία σε φτωχότερους, ηλικιωμένους.

Η Global Health Inc ισχυρίζεται ότι το εργοστάσιο δεν είναι εγγεγραμμένο στο ταμείο πλούτου τους, ότι ο ιστός ήταν κατώτερος και ότι εφαρμόζει την παγκόσμια σύμβαση που έχει για την αστυνόμευση της δημόσιας υγείας. Οι άνθρωποι σε φτωχότερες κοινότητες είναι θυμωμένοι καθώς βασίστηκαν σε αυτό το εργοστάσιο για φθηνά προϊόντα και κατηγορούν την Global Health Inc ότι προστατεύει τα διπλώματά τους. Υπάρχουν φήμες ότι ορισμένοι από το Τμήμα X της πόλης, γνωρίζετε τη μη προγραμματισμένη περιοχή όπου ζουν οι πρόσφυγες ηλιακής πυρκαγιάς το 2046, καθώς μερικοί από αυτούς έχουν ξεσκώσει τους αισθητήρες τους και σχεδιάζουν μια επιδρομή τροφίμων και καυσίμων στα πλούσια προάστια της νότια »( σελ.13 ).

Η περιγραφή πώς μπορεί να είναι η ζωή τον Ιανουάριο του 2050, συνεχίζεται:
«Πολλοί ανησυχούν για τις πιθανότητες εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών από το Τμήμα X στη γειτονιά τους. Τα ιδιωτικά τους συστήματα διαχείρισης της υγείας έχουν στείλει καθησυχαστικά μηνύματα ότι καλύπτονται στα πακέτα τους από ένα σύστημα παρακολούθησης χωρίς σφάλματα που είναι ικανό να ανιχνεύσει οποιαδήποτε ασθένεια και υπενθυμίσεις για να διασφαλίσουν ότι έχουν πραγματοποιήσει τους ετήσιους ελέγχους αισθητήρων τους »( σελ.13 ).

Στο Σενάριο 2: Υγεία εάν το κάνουμε να συμβεί, η έκθεση συζητά την πιθανότητα μιας Παγκόσμιας Υπηρεσίας Προτύπων στο Πεκίνο και ενός κοινού διεθνούς νομίσματος, έως τον Ιανουάριο του 2050:
«Ενημερωθήκαμε μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Προτύπων στο Πεκίνο σχετικά με τους τελευταίους κανόνες που πρέπει να φτάσουν οι πόλεις στο περιβάλλον, την ευημερία, την τοπική παραγωγή και την ανακύκλωση. Έχουμε εκφράσει την ανησυχία μας ότι οι κρατικές αρχές δεν εφαρμόζουν τα πρότυπα. Η Κοινοτική Ένωση Παραγωγών Τροφίμων ρώτησε γιατί τα πορίσματα της αξιολόγησης του 2047 σχετικά με την επένδυση σε πολιτείες και την επιβολή πολιτών δεν εφαρμόστηκαν. Ο εκπρόσωπος της GSA μας είπε ότι πρόκειται για τοπικό ζήτημα, αλλά ο Greg από την CFPA υποστήριξε ότι τα κεφάλαια της τοπικής αυτοδιοίκησης κατέρρευσαν μετά την υιοθέτηση του κοινού διεθνούς νομίσματος (CIC) »(σελ.14).

Υπάρχουν πολλές άλλες ενότητες αυτού του εγγράφου που αξίζει να σημειωθούν, καθώς παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς βλέπουν τα ελίτ δίκτυα το μέλλον. Για παράδειγμα, το έγγραφο υποστηρίζει ότι πιθανότατα θα υπάρξει μείωση της γονιμότητας, μια τάση που βλέπουμε ήδη σε πολλές χώρες:
«Οι άνθρωποι θα ζήσουν περισσότερο και η γονιμότητα θα μειωθεί, με τις γυναίκες να ασκούν τα αναπαραγωγικά τους δικαιώματα» ( σελ.6 ).

Η έκθεση σημειώνει ότι οι άνθρωποι πιθανότατα θα «αλληλεπιδράσουν περισσότερο με την τεχνητή νοημοσύνη» και προβλέπει ότι η επανασχεδιασμός μπορεί να γεννήσει υβριδικά ανθρώπινα-ρομπότ όντα:
«Θα αλληλεπιδράσουμε περισσότερο με την τεχνητή νοημοσύνη. Η χρήση της ρομποτικής, της βιο-μηχανικής για την αύξηση της ανθρώπινης λειτουργίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα προχωρήσει. Η επανασχεδιασμός των ανθρώπων σε δυνητικά ξεχωριστές και άνισες μορφές μέσω της γενετικής μηχανικής ή των μικτών ανθρώπινων-ρομπότ εγείρει συζητήσεις για την ηθική και την ισότητα. Μια νέα δημογραφία αναμένεται να αναδυθεί μετά το 2030 τεχνολογιών (ρομποτική, γενετική μηχανική, νανοτεχνολογία) που παράγουν ρομπότ, μηχανικούς οργανισμούς, «nanobots» και τεχνητή νοημοσύνη (AI) που μπορούν να αντιγραφούν αυτοπροσώπως. Οι συζητήσεις θα αναπτυχθούν σχετικά με τις επιπτώσεις μιας επικείμενης πραγματικότητας της ανθρώπινης σχεδιασμένης ζωής »( σελ.7 ).

Σε σχέση με τη δύναμη των εθνών-κρατών, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ισχύς των κρατών μπορεί να μειωθεί περισσότερο, προκαλώντας μεγαλοτήτων, τοπική πολιτική ταυτότητας και παγκόσμια δίκτυα
«Η δύναμη των κρατών και η ικανότητά τους να παρέχουν έναν αποτελεσματικό δεσμό μεταξύ των τοπικών και παγκόσμιων επιπέδων μπορεί να μειωθεί ενόψει των αυξανόμενων μεγαλοτήτων, της τοπικής πολιτικής ταυτότητας, της αύξησης του κοινωνικού αποκλεισμού, της αύξησης της ιδιωτικής επιρροής σε όλους τους τομείς της ζωής, της διεύρυνσης της ελευθέρωσης και της ισχυρότερης παγκόσμιας δίκτυα »( σελ.10 ).
Σαφώς, αυτή η έκθεση περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το είδος των παγκόσμιων ελίτ δικτύων εξουσίας που βλέπουν να εμφανίζονται, από το θάνατο της φυσικής αλληλεπίδρασης έως ένα παγκόσμιο διεθνές νόμισμα. Το μέλλον όμως δεν αποφασίζεται, και, τελικά, το μέλλον σας θα διαμορφωθεί από εσάς – από αυτό που αποδέχεστε, αντιτίθεστε και επιθυμείτε.

Dreaming the Future of Health for the Next 100 Years, White paper from the Global Health Summit, Beijing, China, January 26-27 2013 1b8843cc-0d4c-4d5e-bf35-4c7b2fbbb63d-the.pdf (https://www.rockefellerfoundation.org/?fbclid=IwAR2_HVqQboDzol-oNjuDzIZXlXh7QAUcJwD-r-70Za44xcnidGpI4q1FW7A)
(https://www.youtube.com/watch?v=xMmOnd2FHbU)

Όπως γίνεται πλέον αντιληπτό όλη αυτή η κατευθυνση που εχουν παρει τα πράγματα ειναι προς όφελος τους και εναντίων των περισσότερων ανθρώπων .Τα κέντρα εξουσίας είναι παγκόσμια πλέον ακόμα περισσότερο και είναι φανερές οι προθέσεις τους καθώς η παγκοσμιοποίηση έχει φτάσει στο ανώτερο σημείο της όπου μπορεί να επηρρεάσει τον οποιονδήποτε.Ακριβώς για αυτό τον λόγο οτιδήποτε γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι πλέον παγκόσμιο.Η Νέα Τάξη Πραγμάτων(Νew World Order) θέλει να επιβάλει την απομόνωση των ανθρώπων , την μετατροπή της κοινωνίας μέσω της περιέργως ραγδαίας αύξησης τεχνολογικών εφαρμογών και την εγκαθίδρυση ίσως και ακόμα πιο φανερά μιας Παγκόσμιας διακυβέρνησης και ενός παγκόσμιου Η γ έ τ η όπου θα έρθει για να σώσει υποτίθεται τους ανθρώπους από το Χάος αλλά ουσιαστικά θα είναι ο παγκόσμιος Τ ύ ρ ρ α ν ο ς της ανθρωπότητας …

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος (ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος)

Tags
Back to top button