Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγετός και κρύο: Δείτε πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στα λευκά βρίσκονται πολλές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί παγετός σε πολλά σημεία και να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, λόγω της κακοκαιρίας χρειάζονται αλυσίδες στα εξής σημεία:

ΑΤΤΙΚΗ

-Λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES” από την 12:00 ώρα της 25-12-2018.

ΗΜΑΘΙΑ

-Δημ.Ο. Νάουσας προς (3-5) Πηγάδια, από 10ο έως 17ο χλμ. (Χ/Κ).

-Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Βέροιας- Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 91,4ο (Καστανιά) έως 97,3ο χλμ., όρια με Π.Ε. Κοζάνης.

-Επ. Ο. Βέροιας – Σελίου, από 19,5ο (δ/ση Κωστοχωρίου) έως 26ο (Χ/Κ Σελίου).

-Δημ. Ο. Νάουσας – Σελίου, από 10ο έως 17ο (Χ/Κ Σελίου).

ΠΕΛΛΑ

-Επ. Ο. Δίκτυο Άρνισσας-Χ/Κ «Βόρας», από το 17ο χλμ (Δ/ση Π. Αγ. Αθανασίου) έως το Χ/Κ.

-Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς προς το Χ/Κ Βόρας, από το 7ο χλμ. (δευτερεύον οδικό δίκτυο πρόσβασης στο Χ/Κ).

ΦΛΩΡΙΝΑ

-Επ. Ο. Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 10 ο έως 30ο χλμ.

-Ε. Ο. Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από 12ο έως 28 ο χλμ.

-Επ. Ο. Αετού-Νυμφαίου, από 2ο έως 9ο χλμ.  Σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

-Ε.Ο. Καστοριάς – Φλωρίνης (μέσω Βίτσιου), από 18 ο έως 28 ο χλμ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

-Επ. Ο. Καρδίτσας - Άρτας, από το 44ο έως το 52ο χλμ ( Δ/ση Οξυάς έως Τ.Κ Αργιθέας).

-Επ. Ο. Μουζακίου Στεφανιάδας, από το 11ο έως το 29ο χλμ (στροφές Πευκόφυτου- Τ.Κ. Βλασίου).

ΒΟΙΩΤΙΑ

-Από δ/ση Χ/Κ Παρνασσού έως Χ/Κ Παρνασσού.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

-Επ.Ο. Καρπενησίου-Φουρνας –Καρδίτσας, από το 12ο έως το 40ο χλμ.

-Επ.Ο. Καρπενησίου-Κρικελλου – Δομνήστας, από το 12ο έως το 40ο χλμ.

ΦΩΚΙΔΑ

-Επ. O. Αρτοτίνας – Πενταγίοι.

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

-Επ. Ο. Καλλιθέας – Προυσού από το 14o χλμ. (Τ.K. Λαμπιρίου) έως το 18o χλμ. (Θεση Αραποκέφαλα – όρια νομού) της λόγω παγετού

Επίσης, στη Ροδόπη λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού είναι κλειστές οι ισόπεδες ιρλανδικού τύπου διαβάσεις: 1) Μεσοχωρίου, 2) Bιολογικού & 3) Μωσαϊκού.

 

Tags
Back to top button