Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΠΑΕ Άρης: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά για όλους - Είναι να γελάει κανείς»

H ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για λόγω κακοκαιρίας, κάτι που δεν συνέβη στην αντίστοιχη δική τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Να γελάει κανείς η να κλαίει; Μάλλον να γελάει... εμείς παίξαμε στα Γιάννινα ενώ έβρεχε... καρέκλες και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κανονική λιμνοθάλασσα. Τότε δεν υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και υπήρχε σήμερα;

Το είπε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ άλλωστε. Δεν ξέρουμε το πως και γιατί, αλλά δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα. Φυσικά και μπορούσε να γίνει ο αγώνας, από τη στιγμή που έγινε ο δικός μας σε πολύ χειρότερες συνθήκες.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Κρίμα... με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, μάλλον δεν έχουμε φτάσει ακόμη τον πάτο του βαρελιού και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στη συνέχεια».

 

Tags
Back to top button