Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Π. Ήφαιστος: Ο κατευνασμός στην Τουρκία είναι ήττα χωρίς μάχη (ηχητικό)

Έρχεται «Ανανισμός» σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο


Ο καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών., στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Παναγιώτης Ήφαιστος, ειδικός σε θέματα Διεθνούς Πολιτικής – Κρατικής Θεωρίας / Στρατηγική Θεωρίας, μιλώντας στον 98.4, εξήγησε γιατί κατά την γνώμη του ο κατευνασμός ως πολιτική επιλογή, έναντι μιας αναθεωρητικής δύναμης όπως η Τουρκία, είναι ήττα χωρίς μάχη .

Η πολιτική ηθική είπε είναι μηδενική στις διεθνείς σχέσεις, όπου το κρατοκεντρικό σύστημα είναι η βάση όλων των χωρών και όχι το θολό τοπίο εννοιών όπως η παγκοσμιοποίηση. Κατά τον Παναγιώτη Ήφαιστο, διαμορφώνεται ένα ιδιότυπο κλίμα «Ανανισμού» σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο. Για την Ελλάδα από την φραστική «ουδετεροποίηση» του Αιγαίου, επιχειρείται η επισημοποίηση του δόγματος και με εσωτερικές διαιρέσεις στην Ελλάδα, γεγονός που αυτόματα οδηγεί σε άμεσους κινδύνους και για την θεώρηση της κατάστασης στη Κυπριακή Δημοκρατία.

Tags
Back to top button