Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανός Δήμαρχος: Όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό θα λαμβάνουν θεραπεία για κορονοϊό με δικά τους έξοδα!

Στην ουκρανική πόλη Nikolaev, άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού θα λαμβάνουν θεραπεία με δικά τους έξοδα σε περίπτωση που ασθενήσουν με Covid-19.

Αυτό ανακοινώθηκε ζωντανά στο Facebook από τον δήμαρχο της πόλης Alexander Senkevich.

"Νομίζω ότι θα υπάρξει μια τέτοια ιστορία περαιτέρω ... Μου φαίνεται ότι όσοι γράφουν για άρνηση εμβολιασμού, θα υποβληθούν σε θεραπεία με δικά τους έξοδα. Ή εμβολιαστείτε, ή ετοιμάστε χρήματα για θεραπεία ", δήλωσε ο Σένκεβιτς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα 160 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έχουν ήδη εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού στην πόλη. Δεν καταγράφηκαν παρενέργειες. "Έχουμε πιστοποιημένο εμβόλιο, είναι ασφαλές και, το σημαντικότερο, αποτελεσματικό", δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Στην Ουκρανία έχουν κατγραφεί διάφορα ευτράπελα, όπως ότι πέταξαν εμβόλια γιατί δεν πήγαν στο ραντεβού γιατροί για εμβολιασμό.

Η Ουκρανία μόλις ξεκίνησε να εμβολιάζει κατά της Covid-19 τα 41 εκατ. πολίτες της αφού έλαβε την πρώτη παρτίδα των 500.000 δόσεων από τα εμβόλια, ινδικής παρασκευής, της AstraZeneca την περασμένη εβδομάδα, αλλά έχει να δώσει μάχη κατά του σκεπτικισμού για τα εμβόλια που προϋπάρχει της πανδημίας.

Η κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα τον εμβολιασμό σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της πρώτης γραμμής αλλά έχει επικαλεστεί στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι το 47% των Ουκρανών δεν θέλει το εμβόλιο.

 

Tags
Back to top button