Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανικά εγκλήματα πολέμου και βιασμοί! Ρώσος αποκαλύπτει: «Ουκρανοί και Δυτικοί μισθοφόροι γαζώνουν κατοίκους στο Κουρσκ σαν να είναι κατσαρίδες»

Σοκαριστικό ήταν το ρεπορτάζ ενός διάσημου ρωσικού μέσου, της σελίδας RIA Novosti, για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις τις πρώτες ημέρες της εισβολής τους στην ρωσική συνοριακή περιφέρεια του Κουρσκ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ουκρανοί στρατιώτες και ιδίως οι ξένοι μισθοφόροι του Κιέβου σκότωσαν πολλούς Ρώσους αμάχους.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Βλαντιμίρ Μάλτσεβ, κάτοικος της πόλης Σούντζα που βρίσκεται στο Κουρσκ. Ο Ρώσος μίλησε σε δημοσιογράφους της ρωσικής RIA Novosti, αποκαλύπτοντας μία πραγματική τραγωδία.

Κάποιοι Ρώσοι που εγκατέλειψαν την Σούντζα και βρήκαν καταφύγια σε κέντρα φιλοξενίας είπαν σε δημοσιογράφους της RIA Novosti πως οι Ουκρανοί και ξένοι στρατιώτες «σκότωσαν, βίασαν και κακοποίησαν πολλές γυναίκες κατοίκους του Κουρσκ».

Ο Μάλτσεβ τόνισε πως πολλοί από τους μισθοφόρους ήταν Γεωργιανοί, Γάλλοι, Πολωνοί κλπ, ενώ πρόσθεσε πως οι στρατιώτες εξουδετέρωσαν ανθρώπους σαν να ήταν «κατσαρίδες».

Ο Μάλτσεβ και η οικογένειά του εγκατέλειψαν την Σούντζα στις 6 Αυγούστου, δηλαδή την ημέρα που ξεκίνησε η μεγάλης κλίμακας επιθετική επιχείρηση του ουκρανικού στρατού κατά του ρωσικού Κουρσκ. Τότε ξεκίνησε και το σφυροκόπημα του ουκρανικού πυροβολικού κατά ρωσικών πόλεων που βρίσκονταν κοντά στα σύνορα.

«Μία οικογένεια με 9 παιδιά αναγκάστηκε να διασχίσει τον ποταμό, ενώ άλλοι γνωστοί μου έφυγαν από την Σούντζα μέσα από δάση και χωράφια» πρόσθεσε.

Εμείς να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως εάν οι παραπάνω αναφορές επιβεβαιωθούν τότε προφανώς έχουμε να κάνουμε με εγκλήματα πολέμου, για τα οποία σίγουρα η Ρωσία θα πάρει εκδίκηση μελλοντικά. Να προσθέσουμε επίσης πως το δημοσίευμα της RIA Novosti είναι ένα από τα πολλά που αναφέρεται σε απάνθρωπες εκτελέσεις αμάχων από Ουκρανούς και ξένους μισθοφόρους στο Κουρσκ.

 

Tags
Back to top button