Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε αεροπορική επιδρομή εναντίον ραδιοτηλεοπτικού πύργου

«Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι κάτω από τα χαλάσματα», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Κανένα σημάδι αποκλιμάκωσης δεν φαίνεται στον πόλεμο της Ουκρανίας που μαίνεται για τρίτη εβδομάδα. Πριν από λίγο σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη της πόλης Ρίβνε στα δυτικά της Ουκρανίας, στόχος αεροπορικής επιδρομής από τις ρωσικές δυνάμεις έγινε ο πύργος τηλεόρασης της πόλης.

Σύμφωνα με τον Βιτάλι Κοβάλ, τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν .

Έκκληση Γκουτέρες σε Πούτιν – “Εν ονόματι της ανθρωπότητας, σταματήστε τον πόλεμο”

Σε διαδικτυακή ανάρτησή του πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι κάτω από τα ερείπια».

Η πόλη Ρίβνε γίνεται για πρώτη φορά στόχος επίθεσης

 

Tags
Back to top button