Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Στο Κίεβο για συνομιλίες με τον Ζελένσκι οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των ΗΠΑ

Αυτό ανακοίνωσε την Κυριακή του Πάσχα ο σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας Ολέξι Αρέστοβιτς, με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ουκρανία: Στο Κίεβο την Κυριακή ο Μπλίνκεν

Το ταξίδι του Μπλίνκεν και του Όστιν στην Ουκρανία είχε ανακοινωθεί χθες από τον ίδιο τον Ζελένσκι. Ο Λευκός Οίκος δεν το επιβεβαίωσε ενώ το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Η ουκρανική κυβέρνηση αναμένεται ότι θα ζητήσει από τους Αμερικανούς περισσότερα βαρέα όπλα, καθώς ο πόλεμος με τη Ρωσία μπαίνει στον τρίτο μήνα.

Tags
Back to top button