Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Η αντίδραση της Ρωσίας στην ομιλία Μπάιντεν με τις αναφορές στον Πούτιν

Ο Τζο Μπάιντεν έδωσε μια «σημαντική», όπως τη χαρακτήρισε ο Λευκός Οίκος, ομιλία στη Βαρσοβία νωρίτερα σήμερα Σάββατο (26.3.2022), λέγοντας πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στην εξουσία». Η ατάκα του αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ, ο οποίος δήλωσε:

«Αυτό δεν μπορεί να το αποφασίσει ο κ. Μπάιντεν. Θα πρέπει να είναι μόνο επιλογή του λαού της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

«Αυτό που ήθελε να πει ο πρόεδρος ήταν ότι δεν μπορεί να επιτραπεί στον Πούτιν να ασκεί εξουσία στους γείτονές του ή στην περιοχή. Δεν συζητούσε για την εξουσία του Πούτιν στη Ρωσία ούτε για αλλαγή καθεστώτος», επισήμανε ο αξιωματούχος, μετά την ομιλία Μπάιντεν στη Βαρσοβία.

«Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμένει άλλο στην εξουσία», τόνισε ο Τζο Μπάιντεν, στην ομιλία του στη Βαρσοβία, ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε από αυτή του την κουβέντα.

Τζο Μπάιντεν σε Ρωσία: «Μην διανοηθείτε να κινηθείτε εναντίον περιοχών του ΝΑΤΟ»

«Ο κόσμος έχει γίνει πολλές φορές έρμαιο των φιλοδοξιών των λίγων. Το μήνυμά μου στην Ουκρανία: είμαστε μαζί σας, κάντε κουράγιο. Τα τελευταία χρόνια η ολιγαρχία έχει αρχίσει να επιτίθεται, να σηκώνει κεφάλι και να περιφρονεί τις αρχές της δημοκρατίας. Αυτό συμβαίνει και στη Ρωσία» συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος και δήλωσε ότι είπε ψέματα ο Πούτιν ότι δεν εισέβαλε στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας την «αποναζιστικοποίηση» που έχει επικαλεστεί ο Ρώσος πρόεδρος ως πρόφαση.

Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε τη Ρωσία να μην κινηθεί «ούτε μία ίντσα» κατά των περιοχών του ΝΑΤΟ.

Tags
Back to top button