Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Επικοινωνία Τσαβούσογλου – Λαβρόφ - Τι είπαν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου κάλεσε σήμερα Σάββατο το Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ να τερματιστεί η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι ο Τσαβούσογλου επανέλαβε, επίσης, ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
 
Τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.

 

Tags
Back to top button