Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Βαθιά απογοητευμένος ο Μπερλουσκόνι από τον Πούτιν - Φυλλορροούν οι "φίλοι" του

«Δεν μπορώ ούτε και θέλω να κρύψω ότι είμαι βαθιά απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος ανέλαβε μια πολύ σοβαρή ευθύνη απέναντι σε όλο τον κόσμο», είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δημόσια συγκέντρωση στη Ρώμη του δεξιού κόμματός του Forza Italia, το οποίο ανήκει στον ευρύ συνασπισμό που υποστηρίζει την κυβέρνηση, της οποίας ηγείται ο Μάριο Ντράγκι.

«Τον είχα γνωρίσει πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια και πάντα μου φαινόταν δημοκράτης και άνθρωπος της ειρήνης», συνέχισε ο 85χρονος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος διετέλεσε τρεις φορές επικεφαλής της κυβέρνησης μεταξύ 1994 και 2011. Ο Μπερλουσκόνι είχε αποφύγει μέχρι τώρα να ασκήσει κριτική δημοσίως στον Πούτιν.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η «βαφτιστήρα» του διέφυγε από τη Ρωσία για το Ισραήλ

Όταν ήταν στην εξουσία, ο Μπερλουσκόνι είχε διατηρήσει δεσμούς προσωπικής φιλίας με τον Ρώσο πρόεδρο, φτάνοντας στο σημείο να τον καλέσει για διακοπές στην πολυτελή έπαυλή του στη Σαρδηνία.

«Απέναντι στη φρίκη των σφαγών αμάχων στην Μπούσα και σε άλλες περιοχές, πραγματικά εγκλήματα πολέμου, η Ρωσία δεν μπορεί να αρνηθεί τις ευθύνες της», κατήγγειλε ο Μπερλουσκόνι.

Tags
Back to top button