Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Όταν ο Τραμπ "λύγισε" στο πλευρό του βρέθηκε η κόρη του Ιβάνκα

Να μην τον κάνουν να κλάψει ζήτησε από τους υποστηρικτές του στο Μίσιγκαν όπου έριξε αυλαία στις προεκλογικές του υποχρεώσεις το βράδυ της Δευτέρας ο Ντόναλντ Τραμπ. Το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε ρυθμικά "σ' αγαπάμε" και ο απερχόμενος πρόεδρος, που είχε τα μεγάλα παιδιά του στο πλευρό του, λύγισε από συγκίνηση: "Μην με κάνετε να κλάψω" επανέλαβε ο Τραμπ που διεκδικεί την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο.

Μιλώντας για τις εκλογές είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πιστεύω ότι θα τα κερδίσουμε όλα, πιστεύω ότι αύριο (δηλ. σήμερα Τρίτη) θα είναι μία από τις σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία. Αυτό δεν είναι το πλήθος κάποιου που θα χάσει την Πολιτεία του Μίσιγκαν. Αυτό δεν είναι το πλήθος ενός που έρχεται δεύτερος. Θέλουμε μεγάλη νίκη, όχι απλώς μια νίκη, μία μεγάλη νίκη" είπε ενώ για τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν που έως χθες είχε προβάδισμα 6,7 μονάδων σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του RealClearPolitics, σημείωσε: "Δεν θα κερδίσει, πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει".

Στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση, έπειτα από δύο ημέρες και 10 συγκεντρώσεις, είχε στο πλευρό του τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και τη σύντροφό του Κίμπερλι Γκιλφόιλ, τον Έρικ Τραμπ και τη Λάρα Τραμπ, την Τίφανι Τραμπ, την Ιβάνκα Τραμπ και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ. "Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί αύριο, είμαι πολύ περήφανος για όλους σας" είπε ο Τραμπ "αλλά αν δεν κερδίσετε δεν θα σας ξαναμιλήσω" αστειεύτηκε. Νωρίτερα στο Ουισκόνσιν η Ιβάνκα Τραμπ ανέβηκε στο βήμα για να επαινέσει τον πατέρα της: "Δουλεύει τόσο μα τόσο σκληρά κάθε μέρα. Αφήστε με να σας πω, η Ουάσινγκτον δεν έχει αλλάξει τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ άλλαξε την Ουάσινγκτον. Είναι αλήθεια και έχουμε πολλά να δούμε.

Πρέπει να πολεμήσουμε για εκείνον και πρέπει να πολεμήσουμε γι' αυτήν τη χώρα που αγαπάμε τόσο πολύ". Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία της όπου βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της επιστρέφοντας στην Ουάσινγκτον στις 2.45 το ξημέρωμα μέσα από το Air Force One. "Κανείς δεν δουλεύει πιο σκληρά από τον πρόεδρό μας και τα έδωσε όλα στο πεδίο" έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Tags
Back to top button