Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στη Ρόδο: Γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για σεξουαλικά αδικήματα με θύμα την ανιψιά της

Σκάφος με 33 επιβαίνοντες προσάραξε στα ανοιχτά της Ρόδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, ποινική προκαταρκτική εξέταση με ελεγχόμενο για τις πράξεις του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους, της κατάχρησης ανηλίκων και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας έναν 48χρονο ημεδαπό κάτοικο της Ρόδου κατόπιν μηνύσεως που άσκησε εις βάρος του η αλλοδαπή πρώην σύντροφός του ισχυριζόμενη ότι τέλεσε τα αποτρόπαια αυτά αδικήματα εις βάρος της ανιψιάς της.

Σύμφωνα με την dimokratiki ο καταγγελλόμενος, αρνήθηκε με αγανάκτηση τα όσα καταγγέλθηκαν εις βάρος του ισχυριζόμενος ότι η καταγγέλλουσα, με την οποία είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, το έκανε για λόγους αντεκδίκησης διότι την χώρισε επειδή έθρεφε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό του, προκαλούσε συνεχώς έντονες σκηνές ζηλοτυπίας, οι οποίες οδηγούσαν σε έριδες και διαπληκτισμούς από αποκλειστική φυσικά υπαιτιότητά της και η συμπεριφορά της είχε γίνει πια ανυπόφορη και τον εξέθετε διαρκώς σε κάθε γνωστό που γινόταν μάρτυρας των σκηνών αυτών.

Τόνισε ακόμη πως ανερυθρίαστα και στο πλαίσιο του σχεδίου εκδίκησης που έχει καταστρώσει εις βάρος του, χρησιμοποιεί ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα την ίδια της την ανιψιά ως υποχείριό της για την ικανοποίηση των ανήθικων σκοπών της και μη αποδεχόμενη το δικαίωμά του να επιθυμεί τη λύση της μεταξύ τους σχέσης εν λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς της, φτάνοντας μάλιστα στο έσχατο σημείο να τον καταμηνύει ψευδώς.

Πρόσθεσε ότι καθημερινά γίνεται δέκτης πληροφοριών από συγχωριανούς του των όσων έχει αναφέρει η καταγγέλλουσα τα οποία και διαδίδει σε χωριό.
Επισημαίνει μάλιστα ότι τα όσα επικαλείται διαψεύδονται πανηγυρικώς τόσο από το ηχητικό αρχείο που η ίδια προσκόμισε, όσο και από το σύνολο των λοιπών εγγράφων που απαρτίζουν την δικογραφία (ιατροδικαστική εξέταση, έκθεση πραγματογνώμονος, έκθεση τεχνικής συμβούλου, κατάθεση ανήλικης κλπ).

Μάλιστα, όπως τόνισε, της απέστειλε και εξώδικη πρόσκληση για λύση του συμφώνου συμβίωσής τους, η οποία της επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή και την οποία αρνήθηκε να παραλάβει.

 

Tags
Back to top button